Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на HTC U11 Eyes Варна

.
Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC U11 Eyes
 • смяна на високоговорител на HTC U11 Eyes
 • смяна на микрофон на HTC U11 Eyes
 • смяна на клавиатура на HTC U11 Eyes
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC U11 Eyes
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC U11 Eyes
 • Смяна на Звънец на HTC U11 Eyes
 • Смяна на Лентов кабел на HTC U11 Eyes
 • Смяна на Камера на HTC U11 Eyes
 • Смяна на Капак батерия на HTC U11 Eyes
 •  други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC U11 Eyes
 • Отключване на HTC U11 Eyes
 •  други услуги

Разкодиране на HTC U11 Eyes 

Тест, диагностика и профилактика на HTC U11 Eyes – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC U11 Eyes Варна

Производител: HTC
Модел: U11 Eyes

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC U11 Eyes

Описание

Сервиз на HTC U11 Eyes Варна

Ефективността на смартфона се основава на процесора Qualcomm на средно ниво, наречен Snapdragon 652. Този процесор работи на осем ядра за обработка и осигурява тактова честота до 1,8 GHz при режим на високо натоварване, докато в режим на готовност честотата пада, разбира се. Не може да се кажа, че това е процесор от най-висок клас, въпреки че има много власт. Графичният контролер Adreno 510 е отговорен за графиката на смартфона, но не е и най-новият модел, но е достатъчен за очите. Поддържане на изпълнението на цялата тази красота е 4 гигабайта RAM. Прилична сума, обикновено няма оплаквания, а вградената памет е 64 гигабайта. Всъщност, това са характеристиките на такава прилична среда, но смартфонът не държи много на флагмана.

Сервиз на HTC U11 Eyes Варна

Погледнете HTC U11 EYEs, след това премахнете фирменото лого от задната страна и се опитайте да разберете къде са излезли всички дизайнерски чипове на компанията. Тази притурка е много подобна на китайските версии на водещите апарати, много подобни на новите продукти от Sharp, но не може да се кажа, че дизайнът на устройството има нещо от HTC. На задната страна има една камера със двойна светкавица, скенер за пръстови отпечатъци, същото лого. Компанията е много доволна, че ще се покаже с диагонал 6 инча и матрица Super LCD 3, с разделителна способност от 2160 до 1080 пиксела и съотношение 18: 9. Да, този дисплей е наистина добър, той има просто прекрасни гледни ъгли, яркост и т.н. Наличие на две камери на предния панел.

Сервиз на HTC U11 Eyes Варна

HTC въведе новата водеща линия за смартфони U11 – U11 EYEs. Както и при предишните устройства от поредицата EYEs, напредналата предна камера се превърна в ключова характеристика на този модел. Този път тя е двойна, което първо се намира в устройство HTC. В допълнение, U11 EYEs наследи всички най-добри характеристики на обичайните U11 и U11 Plus. Камерите са една от най-важните характеристики на U11 EYEs. Основното тук е същото като в оригиналния U11: 12-мегапикселов UltraPixel 3 модул с оптична стабилизация на изображението и бърз UltraSpeed-autofocus. Според DxOMark това е една от най-добрите мобилни камери на пазара. Предната камера е нова. Тя е представена от два 5-мегапикселови модула, способни да направят себе си с замъглено фоново въздействие. Също така обявена подкрепа за стикери augmented reality.

Сервиз на HTC U11 Eyes Варна

HTC U11 EYEs има голям 6-инчов Super LCD3-дисплей с разделителна способност 2160×1080 пиксела и аспектно съотношение 18: 9. В сравнение със същия U11, той има доста тънка рамка, а скенерът за пръстови отпечатъци е от задната страна. Размерите на притурката са 157.9 x74.99×8.5 mm и тежи 185 грама. От характеристиките на външния вид можете да отбележите и липсата на 3,5 мм аудио жак. HTC препоръчва да използвате собствена USonic шумопотискаща слушалка с Hi-Res аудио поддръжка, свързана се чрез USB Type-C.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC U11 Eyes, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC U11 Eyes

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service