Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

htc-one-mini

Сервиз на HTC One Mini Варна
.

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC One Mini
  • Поставяне на БГ меню на HTC One Mini
  • Преинсталиране на операционна система на HTC One Mini
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC One Mini
  • Смяна на жак или слот на HTC One Mini
  • Смяна на лентов кабел на HTC One Mini
  • Смяна на панелите на HTC One Mini
  • Отключване на HTC One Mini
  • Софтуерен ремонт на HTC One Mini

Разкодиране на HTC One Mini

Тест, диагностика и профилактика на HTC One Mini – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC One Mini Варна

Производител: HTC
Модел: One mini
 

Описание
Сервиз на HTC One Mini Варна

HTC One mini се основава на проекта на стария модел – HTC One. Смартфона изглежда скъп и качествено Само по себе си използването на метала за производството му го отличава на фона на повечето Android-устройства от същия тип, които изглеждат скучни. Едва ли ще има хора, на които HTC One mini няма да хареса, особено на външен вид.

Сервиз на HTC One Mini Варна

Основното тяло е направено от материал – алуминий. Въпреки това, за разлика от HTC One, в mini версията, този материал се използва в по-малка степен – в предния панели, над и под дисплея.  Цветовите варианти са бял, черен – тъмно сиво. Екрана е чувствителен на допир, бутоните под него са защитени от стъкло Gorilla Glass 3.

Сервиз на HTC One Mini Варна

Бутоните в HTC One mini са същите като на стария модел.  “Back” бутона е в ляво, а в дясно е бутона “Home”. Ако задържите натиснат  бутона “Home” за няколко секунди, стартирайте приложението Google Now, ако го натиснете два пъти бързо, стартирайте помощната програма за наскоро отворените приложения под формата на матрица от миниатюри.
И двата бутона са удобни вибрират при докосване светят, които се включват автоматично, когато е недостатъчна светлина наоколо. Бутонът за захранване се намира в ляво, най отгоре. Има 3.5 mm жак за слушалки, които също се намират там. Максимални ъгли на гледане, голям запас от яркост, цветове близки до естествените, умерен контраст – всичко това е съчетание в екрана на HTC One mini.
Автоматичния контрол на яркостта работи добре. Разбира се, има моменти, когато яркостта може да е недостатъчна, но като цяло, почти винаги, системата избира приемливо ниво. В настройките за екрана можете да изберете размера на шрифта за менюта и програми.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One Mini, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  HTC One Mini

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service