Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

htc-one-m9

Сервиз на HTC One M9 Варна
.

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC One M9
  • Поставяне на БГ меню на HTC One M9
  • Преинсталиране на операционна система на HTC One M9
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC One M9
  • Смяна на жак или слот на HTC One M9
  • Смяна на лентов кабел на HTC One M9
  • Смяна на панелите на HTC One M9
  • Отключване на HTC One M9
  • Софтуерен ремонт на HTC One M9

Разкодиране на HTC One M9

Тест, диагностика и профилактика на HTC One M9– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC One M9 Варна

Производител: HTC
Модел: One M9
 

Описание

Сервиз на HTC One M9 Варна

Съдържание на пакета: Телефонът идва в позната плоска кутия, в която беше предишния модел HTC One (M8). Вътре, в допълнение към смартфона има документи на хартиен носител, кабел стерео слушалки и MicroUSB кабел. Силиконовия капак, който беше с М8, не тук.

Дизайн
Смартфона HTC One (M8) се различават по дизайн от One (M7), въпреки че като цяло са направени моделите в общ стил. Същото можем да кажем и за  M9 и той е до голяма степен копие на M8, ако не се вгедате добре форма, размер, контур – всичко това остава непроменено и е правилно да се каже, че от гледна точка на общата форма HTC One M9 напомня M8. Въпреки това, има и различия.

Сервиз на HTC One M9 Варна

Първо M8 на One има екран с предпазно стъкло, то е изравнено със страничната лайсна, докато при M9 екрана е със стъклено покритие, което е леко повдигнато над алуминиевата основа на тялото. По отношение на възприемането на устройството, тази промяна не играе никаква роля, виждаме различно разположениена на няколко елемента един спрямо друг.

Сервиз на HTC One M9 Варна

Второ M9 се предлага и в други цветове, както и има различен метод на направа на корпуса и по точно начина на обработка на алуминия. В One M9 тъмно сивия модел има преход към златно. Между задната равнина и страничните ръбове се образува гладка част по същия начин, както в M8. Трето оцветяването е доста интересно. Направени са доста сполучливи комбинации например сребърен гръб златист оттенък на лайсните.

Сервиз на HTC One M9 Варна

Работата, която е извършила HTC за ъпгрейд на дизайна в новия флагман, е съвсем достатъчна. Проблемът с поставянето на антени в машината e решен по същия начин, както в предишния телефон. Те са извън тялото в малки пластмасови канали на “дъното” на устройството.

Сервиз на HTC One M9 Варна

По отношение на възможни драскотини: ако ги има, те са почти невидим при ежедневна употреба. При тест на HTC One M8 в продължение на много месеци на работа почти не загубил първоначалния си вид и изглежда точно същия, както в деня, когато е изваден от кутията, ако не се взирате, разбира се. Благодарение на използването на алуминий в тялото са незабележими следите и отпечатъците от пръсти. От практическа гледна точка, HTC One M9 е успешен. Той не е само красив и впечатляващ на външен вид, но можете да го изполвате без да сте си купили калъф, той няма да се изплъзне от ръцете ви.


Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One M9, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  HTC One M9

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service