Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

htc-one-m8

Сервиз на HTC One M8 Варна
.

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC One M8
  • Поставяне на БГ меню на HTC One M8
  • Преинсталиране на операционна система на HTC One M8
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC One M8
  • Смяна на жак или слот на HTC One M8
  • Смяна на лентов кабел на HTC One M8
  • Смяна на панелите на HTC One M8
  • Отключване на HTC One M8
  • Софтуерен ремонт на HTC One M8

Разкодиране на HTC One M8

Тест, диагностика и профилактика на HTC One M8 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC One M8 Варна

Производител: HTC
Модел: One M8
 

Описание

Сервиз на HTC One M8 Варна

HTC One M8 може да снима Full HD клипове с 30 кадъра в секунда, както и HD видеа с 60 кадъра в секунда. Zoe режима отново е наличен, който снима малки клипове, като сега освен тях снима и 20 допълнителни кадъра. В последствие можете да разчитате на автоматичната обработка и добавяне на визуални и звукови ефекти или ако не сте доволни да изберете свои ефекти и песни. Всички Zoe клипчета могат да бъдат споделяни много лесно чрез специална социална мрежа създадена да работи само с тях и модат да бъдат споделяни с всички ваши приятели.

Сервиз на HTC One M8 Варна

HTC One M8 използва най-новата Android 4.4 KitKat операционна система плюс последната 6.0 версия на HTC Sense интерфейс. Сега бутоните за навигация са вече част от Android, а не както преди се намираха под екрана и реагираха на допир. Android + Sense ще ви донесе невероятно бърза операционна система, с красив и стилен интерфейс, и специален начален екран Blinkfeed комбиниращ най-интересното от вашите социални мрежи, съобщения и новините от вашия регион. Освен това HTC Sense 6.0 предлага допълнително детски режим, подобрени мултимедийни приложения, богат органайзер и офис пакет. HTC One M8 също така поддържа отлючване с двойно почукване. Отделно, дори при изключен екран ще можете да отключите телефона с определено движение, а с друго да пуснете директно камерата – всичко това при напълно изгасен екран!

Сервиз на HTC One M8 Варна

Както при всички HTC телефони, One M8 още обещава аудио плейър с богати и конфигурируеми еквалайзер опции, както и автоматично изтегляне на обложки за вашите песни. Може да търси също така текстове и видео клипове по дадена песен. Качеството на звука, като всичко останали телефони на HTC, е перфектно и ще задоволи дори най-големите фенове на музиката.

Сервиз на HTC One M8 Варна

HTC One M8 разполага с 16 или 32 GB вътрешна памет, която можете да разширите посредством microSD слот. Според HTC поддържаните размери карти са до 128GB включително! Също така HTC ви подарява и 50GB Google Drive online пространство, което можете да изпозлвате за синхронизация на снимки, клипове и документи.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One M8, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  HTC One M8

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service