Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

htc-one-mini2

Сервиз на HTC One M8 mini Варна

.

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC One M8 mini 
  • Поставяне на БГ меню на HTC One M8 mini 
  • Преинсталиране на операционна система на HTC One M8 mini 
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC One M8 mini 
  • Смяна на жак или слот на HTC One M8 mini 
  • Смяна на лентов кабел на HTC One M8 mini 
  • Смяна на панелите на HTC One M8 mini 
  • Отключване на HTC One M8 mini 
  • Софтуерен ремонт на HTC One M8 mini 

Разкодиране на HTC One M8 mini

Тест, диагностика и профилактика на HTC One M8 mini – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC One M8 mini Варна

Производител: HTC
Модел: One M8 mini 


Описание

HTC One mini 2 разполага с 16GB вградена памет, от която вие ще имате на разположение около 12GB. В случай, че това ви е недостатъчно, One mini 2, предлага microSD слот за карти памет, в който можете да инсталирате допълнително до 128GB microSD карта.

Сервиз на HTC One M8 mini Варна

За разлика от предишния модел, One mini 2 идва с 13MP задна камера придружена с LED светкавица. Качеството на снимките е впечатляващо и ще останете много доволни. Та също така може да записва Full HD видеа с 30 кадъра в секунда. Отделно разполагате и с 5MP предна камера за селфита и видео разговори.

Сервиз на HTC One M8 mini Варна

HTC One mini 2 използва последната версия на Android OS – 4.4.2 KitKat – най-бързият и оптимизиран Android до момента. Той идва и с най-новата версия на Sense интерфейса на HTC, който ви предлага изключително изчистен потребителски интерфейс и менюта, много богати на възможности и красиви мултимедийни приложения – галерия, музикален плейър, видео плейър, както и FM радио. Телефонът разполага и с GPS приемник, чрез който можете да се възползвате от безплатната навигация на Google.

Сервиз на HTC One M8 mini Варна

Една от основните характеристики за One семейството са предните стерео говорители. One mini 2 също разполага с такива, доста силни при това. За феновете на музиката, филмите и игрите това е екстра от изключително голямо значение и HTC са вложили много труд за да ви предоставят качествен звук. Разбира се, HTC One mini 2 предлага висококачествени слушалки в комплекта си, чрез които ще се радвате на перфектен и силен звук – един от най-добрите сред смартфоните благодарение на вградените еквалайзери..

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One M8 Mini, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc mini 2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service