Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

 

htc-desire-728

Сервиз на HTC Desire 728 Варна

.

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC Desire 728
  • Поставяне на БГ меню на HTC Desire 728
  • Преинсталиране на операционна система на HTC Desire 728
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC Desire 728
  • Смяна на жак или слот на HTC Desire 728
  • Смяна на лентов кабел на HTC Desire 728
  • Смяна на панелите на HTC Desire 728
  • Отключване на HTC Desire 728
  • Софтуерен ремонт на HTC Desire 728

 

Разкодиране на HTC Desire 728

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 728– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 728 Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 728
 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 728

Описание

Сервиз на HTC Desire 728 Варна

HTC Desire 728 възпроизвежда най-зашеметяващия звук, отчетливи образи, подробни графики, гладко вървене на игрите и видео файлове. Обърнете внимание на невероятната защита от стъкло Gorilla Glass HD-дисплей с диагонал от 5,5 инча, което прави гледането на филми и видео по-удобно и играенето на игри по-забавно. HTC Desire 728 представя любимите ви развлечения по нов начин.
HD-дисплей с диагонал от 5,5 инча осигурява отлично качество на изображението, а HTC BoomSound с Dolby Surround аудио (произведен по лиценз на Dolby Laboratories) зашеметяващ аудио звук и видео файлове, или чрез вградените високоговорители и слушалки. 64-битов, 8-ядрен процесор с тактова честота 1,3 GHz, за по-лесното справяне с много задачи едновременно. Капацитетът на батерията от 2800 mah ще ви позволи да поддържате връзка и в играта.

Сервиз на HTC Desire 728 Варна

Снимайте страхотни снимки и видео в почти всякакви условия на осветеност: 13 мегапиксела основна камера и 5-мегапикселова предна камера улавят видео във формат 1080p. Такива материали бихте искали да споделите! Backlit матрица и в двете камари, бленда F2.2 и 27 милиметра широкоъгълен обектив за основната камера, което ви позволява да уловите всеки детайл и усмивка. Вграден редактор на снимки, който позволява да се регулират рамките и при желание – да се добавят ефекти на оригиналната снимка.

Сервиз на HTC Desire 728 Варна

По подразбиране, HTC Desire 728 използва в зависимост от контекста на началния екран HTC Sense за Начало специална джаджа, която автоматично ще открие местоположението и ще ви предложи приложение за потребителя въз основа на неговото местоположение и лично предпочитание. Персонализиране дизайна на телефона си като всяка снимка може да стане основа за нова тема. С HTC “Темите” и техния избор са забавление. Можете да довавяте цветове, икони и шрифтовете в същия стил и това е твърде просто и лесно. HTC BlinkFeed ви дава възможност да сме в крак с последните новини от социалните мрежи, с информационни портали, спортни и развлекателни ресурси.

HTC Desire 728 – комбинация от чисти форми, плавни линии, комбинира светлинно изграждането на тънка обвивка.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 728, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  HTC Desire 728

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service