Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

htc-desire-526G

Сервиз на HTC Desire 526 Варна
.

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC Desire 526
  • Поставяне на БГ меню на HTC Desire 526
  • Преинсталиране на операционна система на HTC Desire 526
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC Desire 526
  • Смяна на жак или слот на HTC Desire 526
  • Смяна на лентов кабел на HTC Desire 526
  • Смяна на панелите на HTC Desire 526
  • Отключване на HTC Desire 526
  • Софтуерен ремонт на HTC Desire 526

– Разкодиране на HTC Desire 526 

– Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 526 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 526 Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 526

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 526

Описание

Сервиз на HTC Desire 526 Варна

На вътрешния пазар, тайвански производител на смартфони HTC отдавна се свързва с нещо висококачествено и трайни. Поради това, значителен брой потребители при избора на нова притурка на първо място обръщат внимание на марката. Модела HTC Desire 526G Dual SIM, който се отнася до средния ценови клас е предназначен за широк кръг от потребители.
Новост получил е корпоративен стил, 4.7-инчов IPS QHD-дисплей, обща хардуерна платформа MediaTek MT6582 и добра функционалност. Опитайте се да го изпробвате, за да се разбере какво го прави интересно за обикновения потребител.

Сервиз на HTC Desire 526 Варна

От гледна точка на HTC Desire 526G Dual SIM и дизайна както при другите модели на производителя, той добавя към серията още един модел с хубавата еднаква правоъгълна “форма” на тялото. Корпусът има гладка кривина на горните и долните повърхност и задна страна, която е с гланцово скосяване от централната част на ръба. Страни, украсени със солидна рамка от перлено синьо, пластмаса като основен модул на камерата. Всичко това създава приятен стил сред младите хора, което е вярно за бялата версия на устройството. За разлика от черната версия на смартфона, който изглежда по-строго, тъй като е направен изцяло от матиран поликарбонат.
Устройство лежи добре в ръката и добре можете да работите с една ръка, въпреки че размерите (139,8 х 69,7 х 9,8 мм) и теглото (154 гр) са сравними с модели оборудвани с 5-инчов дисплей.

Сервиз на HTC Desire 526 Варна

HTC Desire 526G Dual SIM предния панел е покрит с минерално стъкло без олеофобичен слой. Контурът на защитния кант присъства. Рамката около екрана е около 6 мм в страни, 20.5 mm и 15 mm под върха (считано от края на тялото), от съвременните стандарти е с достатъчно големи стойности. Местоположението на предния панел и елементите по него са доста общи за модерните джаджи. Трябва да се отбележи, че слота в горната и долната част  не е стерео, има мултимедийни говорители.
Имат доста добра локация: микро-USB порта и микрофон на долната страна, 3.5 мм аудио жак на върха, бутон за включване от дясната страна.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 526, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc desire 526

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service