Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

 

HTC-Desire-516

Сервиз на HTC Desire 516 Варна

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC Desire 516
  • Поставяне на БГ меню на HTC Desire 516
  • Преинсталиране на операционна система на HTC Desire 516
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC Desire 516
  • Смяна на жак или слот на HTC Desire 516
  • Смяна на лентов кабел на HTC Desire 516
  • Смяна на панелите на HTC Desire 516
  • Отключване на HTC Desire 516
  • Софтуерен ремонт на HTC Desire 516

Разкодиране на HTC Desire 516

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 516 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 516 Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 516
 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 516

Описание
Сервиз на HTC Desire 516 Варна

Предимство 2 SIM-карти и високата скорост на работа: 5 инчов дисплей Desire 516 Dual SIM, които осигуряват гъвкавост на работа и четириядрен процесор за лесно справяне с много задачи едновременно. С помощта на “клипове Zoe» lekgo можете да създадете мини-филми от собствените си снимки и видеоклипове.

Сервиз на HTC Desire 516 Варна

В различните региони работните честоти може да варират, в зависимост от мобилния оператор и текущото местоположение на абоната. 4G LTE технологията може да бъде на разположение на някои превозвачи, а не във всички страни. Скоростта на данните също така зависи и от мобилния оператор.
Наличната памет по-малко, като част от услуга отнема от софтуера на телефона за генерираното от потребителите съдържание и е достъпно около 1,7 GB. За съхранение на потребителски данни са достъпни 4 GB.
Часовете време за разговори или в режим на готовност и така нататък, може да варират в зависимост от оператора и начина на използване на телефона.

Сервиз на HTC Desire 516 Варна

Характеристики на времето в режим на готовност ( “данни”) е индустриален стандарт, предназначен само за сравнение на различни мобилни устройства, при същите условия. Мощност на потребление в зависи от различни фактори, включително: настройки на мрежата, с което устройството работи, настройки, текущата позиция, скорост на движение на земята, оператор на нивото на сигнала и товара за оборудване. По този начин, ние сравняваме различните модели на устройства а по този критерий може само при контролирани лабораторни условия. При използване на каквито и да било модели на телефони по време на режим на готовност може да бъдат значително по-малки и зависят от факторите, описани по-горе.
Сравнително евтин начин да получите устройство от HTC, не е абсолютно бюджетно устройство. 4-ядрен процесор и 1 гигабайт RAM за да го причислим към смартфоните от среден клас. Разделителна способност на екрана, въпреки че не е голям, но не съвсем и малък. Камера – с автофокус. Защо да се оплаквате? И – не е много обемен заедно с ъс задоволителната батерия.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 516, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc desire 516

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service