Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

htc-desire-510

Сервиз на HTC Desire  510

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC Desire 510
  • Поставяне на БГ меню на HTC Desire 510
  • Преинсталиране на операционна система на HTC Desire 510
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC Desire 510
  • Смяна на жак или слот на HTC Desire 510
  • Смяна на лентов кабел на HTC Desire 510
  • Смяна на панелите на HTC Desire 510
  • Отключване на HTC Desire 510
  • Софтуерен ремонт на HTC Desire 510

Разкодиране на HTC Desire 510

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 510 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 510 Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 510

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 510

Описание

Сервиз на HTC Desire 510 Варна

Четириядрен процесор Snapdragon ™ Qualcomm® HTC Desire 510 на телефон, осигурява изключителна скорост и производителност. Можете да се насладите на високоскоростен интернет, подобрена визуализация, красиви графики в игри и отлични видеоклипове, както и бързото изпълнение на няколко приложения едновременно.
Големият екран с диагонал от 4.7 инча осигурява висока разделителна способност, отчетливи детайли и ярки изображения. HTC Desire® 510 съчетава висока скорост и зашеметяващ екран за пълно потапяне в използването на смартфона.

Сервиз на HTC Desire 510 Варна

HTC BlinkFeed ™ – напълно персонализиране на начален екран, който показва информацията от мрежата и автоматично изтегля актуализации за вашия телефон. Всички най-новите актуализации са достъпни веднага от последните новини от света на спорта за модни блогове и др. Основният екран също може да се синхронизира с информация от вашите социални мрежи, за да можете да получавате нови съобщения, уведомления и предложения в съответствие с вашите предпочитания.

Сервиз на HTC Desire 510 Варна

Стилен калъф защитава вашия HTC Desire® 510, и ви позволява да получавате известия за актуализации и телефонни разговори. Проверете прогнозата за времето, да получавате уведомления за съобщения и да получават входящи повиквания, без да отваряте капака това е цяло удоволствие. Вашият нов стил с HTC Dot View. Е представен в четири различни цвята: синьо, сиво, бяло и червено.
Тъмната, леко грапава пластмаса създава приятно впечатление. Smartphone дизайн, който е типичен за HTC разработките в последните няколко години, със заоблени ъгли и разпознаваеми форми. Причина да се намери виновен с качеството на единица монтаж, не можахме да намерим – макар и пластмасата да не е толкова добра като изработка чисто дизайнерски, колкото при метала в серията HTC One устройствата. Дизайнът на Desire 510 все още е доста стабилен.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 510, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc desire 510

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service