Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

 

 

HTC-Desire-500

Сервиз на HTC Desire 500 Варна

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC Desire 500
  • Поставяне на БГ меню на HTC Desire 500
  • Преинсталиране на операционна система на HTC Desire 500
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC Desire 500
  • Смяна на жак или слот на HTC Desire 500
  • Смяна на лентов кабел на HTC Desire 500
  • Смяна на панелите на HTC Desire 500
  • Отключване на HTC Desire 500
  • Софтуерен ремонт на HTC Desire 500

Разкодиране на HTC Desire 500.

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 500 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 500 Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 500

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 500

Описание

Бързо, ефективно, евтино. По-рано, при избора на смартфон трябваше да се задоволите само с две от предходните две характеристики. Но нещата се променят към по-добро! Висококачествен 4,3-инчов екран, четириядрен процесор, ниска цена … Всичко това и още много други от героя на нашия преглед, HTC Desire 500
Не пропускайте новата функция-автоматично актуализиране на основния екран, чувствителността на фотоапарата към снимането с бърза скорост и подкрепата на две SIM-карти за по-голяма мобилност. Мощен четириядрен процесор за високоскоростен интернет.

Сервиз на HTC Desire 500 Варна

Изпрати любимите си неща на същия екран с HTC BlinkFeed
С HTC BlinkFeed ™, можете да създадете свой обичан начален екран, изпълвайки го с необходимата информация и актуализации. Като той се актуализира постоянно и така винаги ще бъде актуална информацията.

Сервиз на HTC Desire 500 Варна

Във всеки магазин може да се запознаете с десетки устройства с диагонал на екрана 4,3 инча. Някои от тези устройства имат и номера на модела на HTC. Външно, Desire 500 е много подобен на HTC Sensation. Пластмасов капак изглежда добре, но само до там, докато не започнете да го използвате – пръстови отпечатъци се появяват веднага, а и не само. Без използването на защитно покритие смартфонът няма да се  надраска лесно въпреки, че тялото е достатъчно устойчиво на всякакво влияния и може  дори да оцелее при няколко падания … (проверка не се препоръчва).

Сервиз на HTC Desire 500 Варна

Размери като желание 500, 66,9 х 131,8 х 9.9 mm (ширина х дължина х височина). Оказва се, кръстоска между HTC One Mini и Samsung Galaxy S4 Mini. Тегло на устройство (122 грама) и е характерно за този размер смартфони.

В една малка кутийка, в допълнение към желания Desire 500, ние открихме един кабел, зарядно и слушалки (звучи приемливо). Смартфона има гаранционен срок.

Сервиз на HTC Desire 500 Варна

Само 4 GB вътрешна памет, като в Desire 500 не се прилага за премиум сегмента. Но той не е оборудван със слот за карта с памет, който да реши проблема с липсата на памет.
Местоположението на няколко конектори, типични за HTC, това са аудио изход (3.5 mm) на горната страна на устройството и MicroUSB на дъното.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 500, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc desire 500

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service