Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на HTC Desire 22 Pro 5G Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC Desire 22 Pro
 • смяна на високоговорител на HTC Desire 22 Pro
 • смяна на микрофон на HTC Desire 22 Pro
 • смяна на клавиатура на HTC Desire 22 Pro
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC Desire 22 Pro
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC Desire 22 Pro
 • Смяна на Звънец на HTC Desire 22 Pro
 • Смяна на Лентов кабел на HTC Desire 22 Pro
 • Смяна на Камера на HTC Desire 22 Pro
 • Смяна на Капак батерия на HTC Desire 22 Pro
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC Desire 22 Pro
 • Отключване на HTC Desire 22 Pro
 • и други услуги

Разкодиране на HTC Desire 22 Pro

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 22 Pro – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 22 Pro Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 22 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 22 Pro

Описание

Сервиз на HTC Desire 22 Pro Варна

Двойката на HTC на нови смартфони от средния клас се стреми да донесе флагмански стил в средата на пазара и HTC Desire 22 Pro е най-мощният телефон на Desire, заемайки няколко функции от HTC 10.
Докато неговият по-евтин брат, Desire 10 Lifestyle, е твърдо фокусиран върху аудио, Desire 10 Pro е по-добре закръглено устройство с мощен процесор MediaTek Helio P10, 3GB / 4GB RAM, 32GB / 64GB вътрешна съхранение, слот за microSD, датчик за пръстови отпечатъци и същата 20-мегапикселова камера за обратно виждане, както и HTC One M9.

Сервиз на HTC Desire 22 Pro Варна

Дизайн и дисплей
HTC Desire 22 Pro
не е наследил дизайна на HTC Desire, който се отличава с превъзходна метална конструкция.

В сърцето на 10 Pro е метална рамка, която гарантира, че се чувства здраво в ръката, но основният материал на тялото е мек поликарбонат, който осигурява приятно ниво на сцепление и комфорт.
Измервайки 156,5 х 76 х 7,86 мм, Desire 10 Pro не е толкова висок, колкото широк, колкото някои апарати с 5,5-инчов дисплей, но все още е забележимо присъствието в дланта и изисква работа с две ръце за някои задачи. Не е прекалено тежък, максимизира се на 165 грама. Телефонът се предлага в четири цвята: каменно черно, розово синьо (тъмно синьо), светло синьо (Светло синьо) и полярно бяло.

Сервиз на HTC Desire 22 Pro Варна

На гърба, под големия сензор на фотоапарата, ще откриете скенера за пръстови отпечатъци, който осигурява сигурен и лесен начин за отключване – въпреки че съществува фактът, че не може да се достигне бързо, когато устройството лежи на някаква повърхост например бюро. Все пак това е първият път, когато HTC постави цифров четец на телефон Desire, така че фактът, че изобщо е там, е хубаво нещо. И за всички онези аудио фенове, които все още не харесват новината, че Apple е премахнала жак за слушалки на iPhone 7 и 7 Plus, добрата новина е, че HTC го е запазил за Desire 22 Pro. Компанията дори е приложила технологията за подобряване на BoomSound в жака, като ви дава по-добър звук при слушане чрез слушалки, въпреки че няма да получите тези подобрения, когато използвате вътрешните високоговорители – за това ще ви е необходима сестрата на Pro – HTC Desire 10 Lifestyle. HTC Desire 10 Pro разполага с 5,5-инчов 1080p дисплей, който е ярък и ясен – осигурявайки видео и игри изглеждайки ги страхотно. Цветовете не са толкова живи, колкото са в панелите Super AMOLED на Samsung, но е малко вероятно да имате проблеми.

Сервиз на HTC Desire 22 Pro Варна

HTC е снабдил с много енергия Desire 22 Pro, чието окта ядро е в основата му, поддържан от 3GB или 4GB RAM, в зависимост от това дали предпочитате 32GB или 64GB. Има и слот за microSD, който ви позволява да изграждате вътрешното пространство с карта с размер до 2 TB.
Дори по-ниската версия на Desire 22 Pro трябва да е в състояние да обработва най-новите игри и приложения от Google Play Магазин, докато операционната система Android Marshmallow работи гладко.
Desire 22 Pro разполага със същото покритие на интерфейса Sense като HTC 10, което ви позволява да персонализирате началния си екран с различни теми и стикери за наистина лично докосване.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 22 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC Desire 22 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service