Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на HTC Desire 12 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC Desire 12
 • смяна на високоговорител на HTC Desire 12
 • смяна на микрофон на HTC Desire 12
 • смяна на клавиатура на HTC Desire 12
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC Desire 12
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC Desire 12
 • Смяна на Звънец на HTC Desire 12
 • Смяна на Лентов кабел на HTC Desire 12
 • Смяна на Камера на HTC Desire 12
 • Смяна на Капак батерия на HTC Desire 12
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC Desire 12
 • Отключване на HTC Desire 12
 • и други услуги

Разкодиране на HTC Desire 12 

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 12 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 12 Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 12

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 12

Описание

Сервиз на HTC Desire 12 Варна

HTC Desire 12 се предлага в малко по-различен пакет от модерните смартфони на компанията.
Кутията е проста, правоъгълна и изработена в тъмни цветове. На фронта ще намерите надписът на модела, както и логото и графиките от производителя, изобразяващи смартфон. На гърба има кратка спецификация и най-важната информация за устройството. В кутията в допълнение към смартфона е: Зарядно устройство, USB кабел, Клип за SIM карти, Слушалки, Документация.

Сервиз на HTC Desire 12 Варна

Що се отнася до спецификациите, HTC Desire 12 е снабден с 5,5-инчов IPS-дисплей с резолюция HD + и съотношение 18: 9. Сърцето му е четириядрен процесор MediaTek MT6739 с графичен чип PowerVR GE8100. Чипсетът добавя 3 GB оперативна памет и 32 GB вътрешна памет, които могат да бъдат разширени с помощта на microSD карти до 2 TB. Desire 12 е оборудван с 13-мегапикселова главна камера с f / 2.2 и 5-мегапикселова предна леща с f / 2.4.
По отношение на свързаността получава следните модули: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Wi-Fi Direct, LTE, Bluetooth 4.2, GPS, A-GPS и Glonass. Батерията тук има капацитет 2730 mAh и работи на Android 7.1.1 Nougat OS. Изграждане на качество и дизайн! На пръв поглед HTC Desire 12 прави много добро впечатление, въпреки че притурката не е изработена от най-висококачествени материали. 

Сервиз на HTC Desire 12 Варна

Самият корпус има заоблени форми, благодарение, на които смартфонът се вписва много добре в ръката, което осигурява по-надеждно и удобно захващане. Desire 12 предлага екран с много популярно съотношение на размера 18: 9. Тези пропорции правят рамките около дисплея отстрани твърде големи. За съжаление, долният ръб тук е много широк, като най-горния, но в последния край производителят е поставил няколко елемента. Оценява се общото качество на този модел от HTC много добре. Комбинацията от елементи тук е перфектна.
Използва се 5.5-инчов IPS дисплей. Той се характеризира с аспектно съотношение 18: 9 и резолюция HD + с плътност на пикселите от 293 ppi. Това означава, че показаното съдържание е с добра яснота и четливост.

Сервиз на HTC Desire 12 Варна

Ергономичност и сензори: Що се отнася до удобството на местоположението на отделните елементи, портове и съединители. Над стъкления дисплей на HTC Desire 12 ще намерите обектива за камерата, мултимедиен високоговорител, диод за известяване и набор от сензори. По-долу има много празно пространство. Десният край е зает от бутоните за звука и превключвателя. На другия край има слот за nanoSIM и microSD карти. Горната страна е празна, а в долната част има порт 3,5 мм жак за слушалки, както и микрофон и високоговорител.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 12, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC Desire 12

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service