Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на HTC Desire 12 Plus Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC Desire 12 Plus
 • смяна на високоговорител на HTC Desire 12 Plus
 • смяна на микрофон на HTC Desire 12 Plus
 • смяна на клавиатура на HTC Desire 12 Plus
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC Desire 12 Plus
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC Desire 12 Plus
 • Смяна на Звънец на HTC Desire 12 Plus
 • Смяна на Лентов кабел на HTC Desire 12 Plus
 • Смяна на Камера на HTC Desire 12 Plus
 • Смяна на Капак батерия на HTC Desire 12 Plus
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC Desire 12 Plus
 • Отключване на HTC Desire 12 Plus
 • и други услуги

Разкодиране на HTC Desire 12 Plus 

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 12 Plus – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 12 Plus Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 12 Plus

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 12 Plus

Описание

Сервиз на HTC Desire 12 Plus Варна

Дизайнът на HTC U12 Plus е голям и фин, сливането на стъкления гръб и предните панели в тънка метална рамка прави апарата удобен за задържане, а значителна тежест подчертава висококачествения монтаж на цялата конструкция. На гърба на U12 Plus е хоризонталния модул с две камери и светкавица, а под него е лесно достъпния скенер за пръстови отпечатъци. Предната и задната част на устройството са защитени от стъклото “Горила”, което се справя с драскотини, но може би ще бъде за предпочитане по-нова защита на Gorilla Glass.

Сервиз на HTC Desire 12 Plus Варна

6-инчовият супер LCD екран с разделителна способност 2880 × 1440 има съотношение 18: 9 и плътност 537 ppi. В сравнение с остарелия вид на U11, дисплейните кадри на U12 Plus са доста тънки, но все пак не са същите като на Samsung Galaxy S9, LG G7 ThinQ или OnePlus 6. На предния панел има две предни камери. Екранът изглежда ясен, обаче на ясен слънчев ден слабостта му леко липсва. Черните цветове не са достатъчно черни, както при OLED дисплеите, но изглеждат добре. Ъгълът на гледане на U12 Plus е малък, въпреки че дисплеят става много по-тъмен при гледане отстрани, което може да е проблем при употреба.

Сервиз на HTC Desire 12 Plus Варна

В долната част на притурката има порт за зареждане – USB тип C и решетки за високоговорителите. Качеството на звука на стерео говорителите е доста добро, благодарение на технологията BoomSound на HTC. Въпреки това, U12 Plus няма да замени вашия Bluetooth високоговорител, докато музиката на този смартфон звучи ясна и динамична. Гнездото за слушалки в U12 Plus не е налице, но комплектът е снабден с USB-тип C слушалки. 

Сервиз на HTC Desire 12 Plus Варна

Отлично представяне! HTC U12 Plus е оборудван с процесор Qualcomm Snapdragon 845 и 6 GB оперативна памет. Изпълнението на U12 Plus не разочарова. Приложенията се отварят бързо, превъртането на менюто е гладко и игри като PubG: Мобилната работа е без забавяне. U12 Plus лесно се справя с всякакви задачи и не се нагрява дори и след продължителна употреба. Софтуер: Смартфонът HTC U12 Plus работи с Android 8.0 Oreo OS, върху който е инсталирана собствената shell shell UI. Интерфейсът има няколко опции за конфигуриране, но няма толкова много от тях, колкото бихме искали, а се чувства малко бавен поради бавната анимация. Има две камери на гърба на HTC U12 Plus: 12MP обектив с f / 1,75 апертура и 16MP с f / 2,6 апертура.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 12 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC Desire 12 Plus

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service