Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на HTC Desire 10 Lifestyle Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC Desire 10 Lifestyle
 • смяна на високоговорител на HTC Desire 10 Lifestyle
 • смяна на микрофон на HTC Desire 10 Lifestyle
 • смяна на клавиатура на HTC Desire 10 Lifestyle
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC Desire 10 Lifestyle
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC Desire 10 Lifestyle
 • Смяна на Звънец на HTC Desire 10 Lifestyle
 • Смяна на Лентов кабел на HTC Desire 10 Lifestyle
 • Смяна на Камера на HTC Desire 10 Lifestyle
 • Смяна на Капак батерия на HTC Desire 10 Lifestyle
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC Desire 10 Lifestyle
 • Отключване на HTC Desire 10 Lifestyle
 • и други услуги

Разкодиране на HTC Desire 10 Lifestyle 

Тест, диагностика и профилактика на HTC Desire 10 Lifestyle – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC Desire 10 Lifestyle Варна

Производител: HTC
Модел: Desire 10 Lifestyle

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC Desire 10 Lifestyle

Описание

Дизайн и дисплей
Има приятно превъзходно покритие Desire 10 Lifestyle, поликарбонатно тяло с мек натиск, укрепен от метална рамка.
Телефонът се справя добре в дланта за удобно задържане, което е полезно, тъй като това е доста голям телефон с размери 156,9 х 76,9 х 7,7 мм, въпреки че е 155 грама не е толкова тежък, колкото може би сте очаквали.
Можете да вземете Desire 10 Lifestyle в четири цвята: черно, тъмно синьо, светло синьо и бяло – и всички имат златна метална рамка като акцент в дизайна.

Сервиз на HTC Desire 10 Lifestyle Варна

Отгоре има 3,5 мм жак за слушалки, докато в основата на слушалката ще намерите микро USB порт и високоговорител за бас, който работи в унисон със стандартен високоговорител в горната част на телефона. Това е същата настройка на високоговорителите за BoomSound Hi-Fi Edition, която ще намерите на водещия HTC 10. Екранът е с 5.5-инчов с резолюция 720p, въпреки че няма голяма разлика в яснотата между дисплея 1080p  на Lifestyle и този на Pro.

Сервиз на HTC Desire 10 Lifestyle Варна

Вградените високоговорители HTC BoomSound Hi-Fi Edition включват отделен високоговорител и субуфер. Първият се намира в горната част на устройството със слушалката, докато субуферът се намира на основата на слушалката. Това означава, че високочестотните звуци и басовите тонове са разделени, като се предполага, че осигуряват нещо по-близо до Hi-Fi звука, отколкото обикновено могат да управляват високоговорителите на телефона. Включете звука на любимата си песен и Desire 10 Lifestyle произвежда аудио запълване в стаята, което е далеч от изкривената бъркотия, която получавате от много смартфони. Басът няма да трепери от осветителните ви фитинги, но е по-забележим, отколкото при конкурентните слушалки. Включете слушалките и музиката звучи превъзходно, особено ако имате достъп до песни Hi-Res. 

Сервиз на HTC Desire 10 Lifestyle Варна

HTC Desire 10 Lifestyle разполага с процесор Snapdragon 400, чип, който обикновено се намира на устройства с входно ниво. Процесорът е съчетан с 2GB или 3GB оперативна памет, в зависимост от това дали предпочитате 16GB или 32GB вътрешно хранилище и като се има предвид избора, който със сигурност бихте предпочели варианта 3GB / 32GB за по-лесна работа и повече пространство за вашите приложения и игри.

Ако можете да се сдобиете само с 2GB / 16GB версия на Desire 10 Lifestyle, можете поне да разширите хранилището, тъй като телефонът разполага с microSD слот, който поддържа карти до огромен размер от 2TB.

Камера и батерия
На гърба на HTC Desire 10 Lifestyle ще намерите 13-мегапикселова камера, която е в състояние да направи някои доста хубави снимки и трябва да е достатъчно предвид цената на телефона в средния диапазон.

Лайфстайлът се захранва от незаменим акумулатор 2700mAh, който според HTC може да ви даде до осем часа възпроизвеждане на HD видео или до 50 часа аудио възпроизвеждане – което е приличен период от време, ако е вярно.

Благодарение на бързото зареждане на телефона, телефонът трябва да може бързо да се се върне в играта.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC Desire 10 Lifestyle, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC Desire 10 Lifestyle

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service