Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на HTC 10 Evo Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC 10 Evo
 • смяна на високоговорител на HTC 10 Evo
 • смяна на микрофон на HTC 10 Evo
 • смяна на клавиатура на HTC 10 Evo
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC 10 Evo
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC 10 Evo
 • Смяна на Звънец на HTC 10 Evo
 • Смяна на Лентов кабел на HTC 10 Evo
 • Смяна на Камера на HTC 10 Evo
 • Смяна на Капак батерия на HTC 10 Evo
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC 10 Evo
 • Отключване на HTC 10 Evo
 • и други услуги

Разкодиране на HTC 10 Evo 

Тест, диагностика и профилактика на HTC 10 Evo – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC 10 Evo Варна

Производител: HTC
Модел: 10 Evo

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC 10 Evo

Описание

Сервиз на HTC 10 Evo Варна

Това е третият телефон от голям производител, който няма жак за слушалки; но разликата е, че HTC не включва адаптер в комплекта, за да ви позволи да използвате собствените си 3,5 мм слушалки, така че ще трябва да платите и за USB-C – 3,5 мм адаптер от HTC. Като се има предвид, че има много общо между HTC 10 Evo и HTC 10, е малко трудно да се разбере защо HTC го направи. Компанията казва, че е видяла ниша на пазара за телефони с някои водещи функции, но на по-ниска цена това е телефон с 10-15% по-евтин, но с по-нисък спецификационен чипсет и по-малко RAM, отколкото основния флагман на HTC.

Сервиз на HTC 10 Evo Варна

Дизайн и външен вид: HTC 10 Evo има същото метално тяло като HTC 10, но задната страна е плоска и благодарение на 5.5-инчовия екран смартфонът е по-голям. Сега те са неудобни за използване, включително и поради прекалено острите скосявания отстрани. Външно, телефонът изглежда добре, но не е ясно защо HTC рециклира същия дизайн отново и отново. Сензорът за пръстови отпечатъци се намира в гладкия капацитивен бутон “Home”. Липсата на 3,5 мм жак определено е недостатък. Производителите разполагат с USB-C слушалки, но потребителят може да има по-качествени слушалки. Включените слушалки не са толкова лоши, имат добър бас и създават усещане за приличен обем, но с течение на времето тези слушалки започват да причиняват дискомфорт.

Сервиз на HTC 10 Evo Варна

Дисплея на смартфона Evo разполага с 5.5-инчов qHD LCD екран с точни цветове, но при цветна наситеност изостава зад AMOLED дисплеите, особено с червеното и оранжевото. Въпреки това, когато разглеждате снимки и видеоклипове, LCD екрана се показват по-добре.
Зрителния ъгъл на гледане е по-добър от HTC 10, но цветовете треперят значително, когато смартфонът се накланя. В яркост HTC 10 Evo е по-малък от флагманите, трябва да го увеличите до около 80%, за да достигнете ниво от 50-60%. Изпълнението и звукът на HTC се задвижват от процесора Snapdragon 810, HTC твърди, че е извършена значителна работа и всичко е фиксирано, но на практика телефонът се нагрява по време на зареждането и по време на игрите. С E-mail, сърфиране в Chrome, съобщения и други важни функции, 10 Evo върши добра работа.

Сервиз на HTC 10 Evo Варна

HTC 10 Evo: 5.5-инчов HD дисплей; Процесор четири ядрен Snapdragon 810; 3 GB RAM; 32 GB вътрешна памет; USB-C, 3200 mAh батерия; Бързо таксуване 2.0; Android OS 7.0 с корпуса на HTC Sense; Слушалки за USB-C; Производител: HTC
HTC 10 Evo има само 3 GB RAM, въпреки че смартфоните в своята ценова категория са обикновено с 4 GB. Има и 32 GB вътрешна памет, която може да се увеличи с microSD карта. В бенчмарка 10 Evo се оказа типичен смартфон с процесор, който е остарял от 2 години. 3,305 пункта в многоядрения тест Geekbench 4, който е близък до резултата от Samsung Galaxy Note 4, 1. Със звука HTC винаги е бил добре, като този път. Високоговорителите имат отлични бас и силен звук, слушалките (жични и безжични) работят добре, има микрофон за отмяна на шума и поддръжка за запис и слушане на Hi-Res аудио. Софтуер: HTC 10 Evo е един от първите смартфони с Android 7.0 Nougat. Това е страхотна актуализация, която добавя мултитаскинг на разделен екран, подобрен режим на дозиране, нова нота за уведомяване и други полезни функции.


Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC 10 Evo, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC 10 Evo

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service