Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Google Pixel 2 XL Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Google Pixel 2 XL
 • Смяна на софтуер на Google Pixel 2 XL
 • Смяна на букса на Google Pixel 2 XL
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Google Pixel 2 XL
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Google Pixel 2 XL
 • Смяна на преден и заден панел на Google Pixel 2 XL
 • Ремонт на слушалки на Google Pixel 2 XL
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Google Pixel 2 XL
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Google Pixel 2 XL
 • Смяна на вибрация на Google Pixel 2 XL
 • Ремонт или смяна на портове на Google Pixel 2 XL
 • Ремонт на аудио жак на Google Pixel 2 XL
 • Смяна на лентов кабел на Google Pixel 2 XL
 • и други услуги

– Разкодиране на Google Pixel 2 XL

-Тест, Диагностика и Профилактика на Google Pixel 2 XL – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Google Pixel 2 XL Варна

Производител: Google
Модел: Pixel 2 XL

Описание

Сервиз на Google Pixel 2 XL Варна

Дизайнът на Pixel 2 XL е чудесен. Най-новият смартфон на Google е с голям плюс и е особено специален.
Ще откриете подобна двуцветна комбинация от стъклен и пясъкоструен алуминий като усилията от миналата година, пълни със заоблени ъгли и ръбове, които се увиват около телефона и граничат с предния дисплей.Четецът на пръстови отпечатъци все още може да бъде забелязан отзад (точно под камерата) и е лесно да се достигне въпреки рамката на 2 XL.

Около 7,9 мм и тежи 175 г, може да е малко порфирен, но тези заоблени ъгли правят телефона, удобно да се вписва в ръката. От дясната страна ще намерите лесният за достъп бутон за захранване и регулатора на силата на звука, а в лявата част е поставен слота за нано-SIM карта. На дъното ще забележите USB порт тип-C за зареждане.

Сервиз на Google Pixel 2 XL Варна

Феновете на Pixel ще се разочароват, за да открият, че няма 3,5 мм жак за слушалки – точно както при обикновения Pixel 2. И двата телефона идват с адаптер от 3.5 мм USB адаптер в кутията и винаги можете да използвате чифт Bluetooth слушалки, но повечето хора все още биха класифицирали това като “досадно”.

Дисплей
Въпреки специалния си външен вид, това е дисплеят на Pixel 2 XL, който го изпраща напред.  При първото преминаване, неговите спецификации са омагьосващи. P-OLED дисплеят на Pixel 2 XL е с диаметър 6 инча, с разделителна способност от 1400 x 2880, като и видеоклиповете и Android игрите изглеждат превъзходно, с контраст.

Сервиз на Google Pixel 2 XL Варна

Ефективност и живот на батерията
Вътрешно, Pixel 2 XL се захранва от последния процесор на Snapdragon 835 на Qualcomm – същият чипсет, който се намира в Samsung Galaxy S8 Plus и по-евтиния OnePlus 5. Навсякъде ще намерите 4GB RAM и 64GB или 128GB не разширяема памет.

А производителността на Pixel 2 XL е съвпадение за всеки друг производител на пазара, като само предната страна е като Apple iPhone 8 Plus.

От гледна точка на живота на батерията има някои отлични резултати от смартфоните, оборудвани с Snapdragon 835, през 2017 г., с превъзходния OnePlus 5 водещ таксата с 21-часов живот. За възпроизвеждане на видео, батерията на Pixel 2 XL с капацитет 3.520mAh работи околоо 15 часа и 9 минути, преди да се изхаби, изоставайки от OnePlus 5 с добрите пет часа.

Сервиз на Google Pixel 2 XL Варна

Преглед на Google Pixel 2 XL: Камера
И накрая, за отличния заден фотоапарат на Pixel 2 XL. е с резултат от 98 – по-висок от всяка друга камера на смартфон на пазара.
Сензорът 12,2 мегапиксела на Pixel 2 XL, оборудван със светъл f / 1,8 – апертура, оптична стабилизация на изображението и фазово откриване и лазерен автофокус, създават изображения с много подробности. И с това, че Google подобрява ефективността на отличните си алгоритми за обработка на HDR +, тези изображения са много по-бързи за улавяне.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Google Pixel 2 XL, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Google Pixel 2 XL

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service