Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Google Pixel 2 Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Google Pixel 2
 • Смяна на софтуер на Google Pixel 2
 • Смяна на букса на Google Pixel 2
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Google Pixel 2
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Google Pixel 2
 • Смяна на преден и заден панел на Google Pixel 2
 • Ремонт на слушалки на Google Pixel 2
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Google Pixel 2
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Google Pixel 2
 • Смяна на вибрация на Google Pixel 2
 • Ремонт или смяна на портове на Google Pixel 2
 • Ремонт на аудио жак на Google Pixel 2
 • Смяна на лентов кабел на Google Pixel 2
 • и други услуги


– Разкодиране на Google Pixel 2

– Тест, Диагностика и Профилактика на Google Pixel 2 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Google Pixel 2 Варна

Производител: Google
Модел: 
Pixel 2

Описание

Сервиз на Google Pixel 2 Варна

Google Pixel 2 се захранва от 1.9GHz октаново ядро ​​Qualcomm Snapdragon 835 процесор и идва с 4GB RAM. Що се отнася до камерите, Google Pixel 2 включва 12.2-мегапикселова основна камера отзад и 8-мегапикселова предна.

Google Pixel 2 работи с Android 8.0.0 и се захранва от 2700mAh несменяема батерия. Той измерва 145.70 х 69.70 х 7.80 (височина х ширина x дебелина) и тежи 143.00 грама.

Google Pixel 2 е едносимов SIM (GSM) смартфон, който приема Nano-SIM. Опциите за свързване включват Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, 3G и 4G (с поддръжка на Band 40, използван от някои LTE мрежи). Сензорите на телефона включват магнитометър за компас, сензор за близост, акселерометър, сензор за околна светлина, гироскоп и барометър.

Сервиз на Google Pixel 2 Варна

Pixel 2 и нейният по-голям брат, Pixel 2 XL представляват най-новите водещи телефони на Google. И двата предлагат една основна 12.2MP F1.8 камера и 8MP F2.4 ‘selfie’ камера. От гледна точка на фотографа, което може да не звучи нещо особено – в края на краищата, iPhone X предлага двойни задни камери – но благодарение на обработката зад кулисите, Pixel 2 е способен на някои от най-подробните снимки, които някога сме виждали от смартфон.

Той също така има ефект на размазване на фона (портретен режим), DNG Raw capture (с използване на приложение от трета страна), 4K / 30p видео и оптично стабилизиране на изображението. Освен това всички собственици на Pixel 2 получават безплатно хранилище за Google Фото за снимки и видеоклипове, заснети на устройството до края на 2020 г. След тази точка потребителите ще получат безплатно хранилище, но запазените файлове ще бъдат с висококачествени компресирани версии все още да е на разположение за цена).

Сервиз на Google Pixel 2 Варна

Pixel 2 е най-новият Android водещ Android. Наследникът на минало-годишния отличен Pixel телефон, това е смартфонът, който е готов да настрои бенчмарка за телефони с Android за следващите 12 месеца.

Като по-малък от двата нови пиксела, Pixel 2 е 5 инчов смартфон с AMOLED екран и 12-мегапикселова задна камера, която е най-доброто в своя клас. И както очаквахте, производителността се вдигна и с последния процесор Snapdragon 835, който се захваща с 4GB RAM и избор от 64GB или 128GB памет без възможност за разгъване.

Сервиз на Google Pixel 2 Варна

Процесорът работи заедно с 4GB RAM и избор от 64GB или 128GB съхранение. Както и миналата година, няма разширение за microSD, но ще откриете 2,770 mAh батерия от вътрешната страна, малко по-ниска от миналата година с 2,770 mAh.
Не е изненада тогава, като се има предвид по-енергийно ефективни вътрешни, че Pixel 2 е бърз изпълнител. Той е по-бърз от Pixel от миналата година, разбира се, и поне толкова бърза, колкото повечето си конкуренти.

Преглед на Google Pixel 2: Софтуер и функции
Софтуерно, не прекалено много се е променил от Pixel от миналата година. Стартира Android Oreo – който се появи на оригиналния Pixel – но не включва никакви реални, удачни промени.
Picture-in-picture е основното разработване тук, функция, фокусирана върху многозадачност, което ви позволява да запазите едно приложение, например Netflix, в малък плаващ прозорец, докато проверявате имейла си (или нещо друго, което ви харесва) на цял екран.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Google Pixel 2, за частни и корпоративни клиенти.


Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Google Pixel 2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service