Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

Сервиз на CAT S61 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на CAT S61
 • смяна на високоговорител на CAT S61
 • смяна на микрофон на CAT S61
 • смяна на клавиатура на CAT S61
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на CAT S61
 • Смяна на Клавиатурна платка на CAT S61
 • Смяна на Звънец на CAT S61
 • Смяна на Лентов кабел на CAT S61
 • Смяна на Камера на CAT S61
 • Смяна на Капак батерия на CAT S61
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на CAT S61
 • Отключване на CAT S61
 • и други услуги

Разкодиране на CAT S61 

Тест, диагностика и профилактика на CAT S61 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на CAT S61 Варна

Производител: CAT
Модел: S61

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm CAT S61

Описание

Сервиз на CAT S61 Варна

Марката Caterpillar отдавна се свързва със строителни машини и оборудване, но компанията успешно е лицензирала тази марка на голямо разнообразие от различни производители, произвеждащи всичко – от обувки до смартфони.

Британският производител на смартфони Bullitt Group стои зад серията телефони Cat и намери успех, като насочи вниманието си към една ниша аудитория и ги построи на устройство, което обслужва техните нужди. Cat S61 е последното усъвършенстване във водещата серия и е насочено точно към хората, които се нуждаят от здраво устройство при трудни условия.

Той е способен да оцелява на падания без калъф. Bullitt е отишъл по-далеч от това чрез опаковане в термична обработка на изображения, лазерно измерване и дори сензори за качеството на въздуха, за да обслужват инженери, водопроводчици, строители, фермери, военни и други групи, които търсят конкретен набор от умения от телефоните си.

Сервиз на CAT S61 Варна

Веднага става ясно, когато изберете Cat S61, че е проектиран да издържа на трудности. Дебелата матова алуминиева рамка с лъскав ръб контрастира с черната пластмаса, а отличителната ъглова издатина на върха носи логото.

5.2-инчовият дисплей има три физически бутона под него за достъп до “назад”, “home” и “скорошни приложения”, което ви позволява да навигирате в интерфейса на Android дори ако ръцете ви са мокри или мръсни. На екрана има поликарбонатен слой, за да не се докосва, ако изпуснете Cat S61. Също така идва с екранна защита, която вече е приложена върху дисплея на Gorilla Glass 5.

Той е нещо средно на IPS и LCD с разделителна способност от 1920 x 1080 пиксела. Удобно е да се чете за дълги периоди, но яркостта не е добра на слънчева светлина и често трябва да преодолявате авто-яркостта като я манипулирате.

Сервиз на CAT S61 Варна

В долния край има високоговорител и клапа, която се отваря, за да се разкрие входа за зареждане USB-C. Вдясно ще намерите текстуриран бутон за захранване, като има отделни бутони за сила на звука отдолу. Има оранжев програмируем ключ на левия край, който предлага удобен физически бърз достъп. Той може да се използва за режим “Пряк разговор”, или можете да настроите две различни функции като фенерчето и да отговорите или да прекратявате повикванията, при кратко и продължително натискане. Има и още едно капаче, което прикрива слота за SIM картите и MicroSD. Отгоре има капаче със стандартния 3.5-милиметров аудио жак. Превъртайки се на гърба, изпъкналостта побира сензора за камерата Flir за термична обработка, която се намира над обикновения обектив с 16 мегапикселова камера. Има едно фино лого на Flir до него, но това е голямото, лъскаво лого на Cat, което ще ви привлече вниманието. В долния ляв ъгъл има лазерна леща за измерване на разстоянията. Гърбът е текстуриран за по-добро захващане и това го прави доста удобен телефон, макар че тежи невероятно 260 грама (9.17 унции). В перспектива iPhone X тежи 174 грама, а дори и Samsung Galaxy S9 Plus, с 6.2-инчов дисплей, тежи само 189 грама. Обикновено ще искате с две ръце да използвате този телефон, но има предимство за цялата тази маса – Cat S61. Той може да се справя с падане до 1,8 метра върху бетон.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на CAT S61, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за CAT S61

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service