Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

 

.

.

.

Сервиз на CAT S40 Варна

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на CAT S40
  • Смяна на жака за зареждане на CAT S40
  • Смяна на жака на слушалките на CAT S40
  • Смяна на микрофон на CAT S40
  • Смяна на сим четеца на CAT S40
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на CAT S40
  • Ъпдейт на софтуера на CAT S40
  • Преинсталиране на ОС на CAT S40

Разкодиране на CAT S40

Тест, диагностика и профилактика на CAT S40– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на CAT S40 Варна

Производител: CAT 
Модел: S40


Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm CAT S40

Описание

Вече е нарастващата тенденцията смарфоните да са удароустойчиви и водоустойчиви. За този случай Caterpillar въведе серия от ударо и водоустойчиви устройства. Правят впечатление двата модела в серията: Cat S30 и Cat S40.

Сервиз на CAT S40 Варна

Cat S40 има някои интересни характеристики на външния вид. Вземете, например, алуминиевите ленти изпъкнали от двете страни. Те видимо се открояват и служат за защита на тялото. Всъщност, благодарение на IP-68 стандарта, всички външни части са с цел  да спасят смартфона в екстремни условия. Caterpillar инженерите са свършили страхотна работа върху устройства с външен вид и защита. Всички конектори са скрити под тапи за затваряне. За откриването им се налага да се направят някои усилия и умения. На задния панел има гумирани подсилващи ребра, които помагат за омекотяване на удара при падане. Заслужава да се отбележи, че S40 е с военна спецификация Mil SPEC 810G, което му позволява да падне от височина  1,8 м. без последствия.

Сервиз на CAT S40 Варна

На лицевата страна има 4.7 инчов дисплей, който е защитен от стъкло Gorilla Glass 4-то поколение. Дебелината на стъклото е 1 mm. Разработчикът твърди, че средната дебелина на защитното стъклото е равна на 0,4 мм.
Ако апарата се постави на маса с екрана на надолу, екрана няма да  се докосва до повърхността. Това се дължи на изпъкналия ръб на предната страна на периметъра.
Наличието на много физически контроли изглежда странно решение, но на практика се оказва, че са много удобни. Натискането може да бъде, дори и с дебели ръкавици, тъй като копчетата са огромни.

Сервиз на CAT S40 Варна

От лявата страна на кутията може да се видите жълтия бутон. Той се използва за бързо стартиране.  Доста интересно решение е да се постави говорител в близост до микрофона. Това е много необичайно.
Смартфона е оформен като монолитен блок, достъп до батерията не присъства. Това вероятно се дължи на по-добра херметичност на корпуса. Чудесно е, че Cat S40 е с подобрена батерия 3000 mah. Въпреки че, ако сте “активен пътешественик”, би било по-добре да имате още една заредена батерия.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на CAT S40, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за CAT S40

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service