Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

 cat-b25

Сервиз на CAT B25 Варна

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на CAT B25
  • Смяна на жака за зареждане на CAT B25
  • Смяна на жака на слушалките на CAT B25
  • Смяна на микрофон на CAT B25
  • Смяна на сим четеца на CAT B25
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на CAT B25
  • Ъпдейт на софтуера на CAT B25
  • Преинсталиране на ОС на CAT B25

Разкодиране на CAT B25

Тест, диагностика и профилактика на CAT B25– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на CAT B25 Варна

Производител: CAT
Модел: B25

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият CAT B25

Описание

Сервиз на CAT B25 Варна

Дизайн:
CAT B25 е един от най-здравите, твърди и безкомпромисни телефони, които сме виждали. Тялото му е монолитно и здраво като булдозер, благодарение на каучука в тялото и в рамките от двете страни на апарата. Устройството е тествано върху степента на защита IP67. Телефона е неподатлива на прах, замърсявания, температурни промени и в допълнение, ще работи дори и след потапяне във вода на дълбочина до 1 метър за 30 минути.

Сервиз на CAT B25 Варна

Предната страна на дисплея, е покрит с дебело, устойчиво на надраскване стъкло. По-долу е хардуерната клавиатура. От страни има
сензорни бутони, които активират фенерче и камерата. И зад гумена тапа е скрит конектор за MicroUSB. Горният и долният панел са гладки. На задната страна се  намира камерата и решетката за говорителя. Зад дебела гума с метална плоча и CAT логото е скрита батерията и SIM-слота. Той е защитен с два болта. Телефона изглежда тромав, но тежи само 161 гр.

Сервиз на CAT B25 Варна

Дисплей:
Това е брониран телефон, в който дисплеят не е най-важната част. Следователно, производителят го е оборудвал B25 с 2-инчова TFT-матрица с резолюция от 320 х 240 пиксела. На дисплея не се различава невероятно качество, но неговата яркост е достатъчна, за да прочетете съобщенията или да промените радиостанцията в ясен слънчев ден.

Компактен;
Телефона е малък, доста широк.  Стои чудесно в ръката. Благодарение на оребрената гумена повърхност, той не се подхлъзнат дори, ако сте с ръкавици. Твърдото тяло е добре защитено от вредите и опасни падания например от петия етаж. Самия конектор-щепсел е защитен, а клавиатурата и допълнителните бутони са гумирани. В допълнение, капака на батерията е здраво завинтен към корпуса. Така че телефонът е напълно защитен от прах и не се “страхува” да се потопите във водата. Мрежата на високоговорителя е изработена така, че влагата не  може да проникне в дупките.

Сервиз на CAT B25 Варна

Интерфейс:
Интерфейсът е прост и интуитивен. На работния плот са показвани нивата на сигналите на СИМ-картата, имената на оператора, часовника и датата.  В десния ъгъл е показано нивото на батерията. В допълнение към стандартните параграфи – контакти, съобщения, история  на позвъняванията и настройките е достъпна и мултимедия – игри, органайзер, файлов мениджър, звуков профили, интернет и Quick Menu.
В настройките за инсталиране на разположение са настойкии на профилите, настройка за работа с две SIM-карти, настройки за сигурност, както и настройките на телефона. Допълнителни приложения на разположение са калкулатор, конвертор за валута, хронометър, и програма за четене на електронни книги, организатор с календар, будилник и световно време, можете да направите кратки бележки.
File Manager е също толкова прост, до колкото е възможно и поддържа всички основни операции с файлове.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на CAT B25, за частни и корпоративни клиенти.


Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за CAT B25

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service