Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

 cat-b15

Сервиз на CAT B15 Варна

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на CAT B15
  • Смяна на жака за зареждане на CAT B15
  • Смяна на жака на слушалките на CAT B15
  • Смяна на микрофон на CAT B15
  • Смяна на сим четеца на CAT B15
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на CAT B15
  • Ъпдейт на софтуера на CAT B15
  • Преинсталиране на ОС на CAT B15

Разкодиране на CAT B15

Тест, диагностика и профилактика на CAT B15– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на CAT B15 Варна

Производител: CAT
Модел: B15

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm CAT B15

Описание

Сервиз на CAT B15 Варна

Съдържание на пакета:
Смартфона ще бъде пуснат в продажба в малък атрактивен пакет под формата на правоъгълна кутия от твърд картон в ярко жълт цвят и няколко лаконични надписа на нея.  Съдържа зарядно, кабел, стерео слушалки и документация. Прави впечатление, че ръководството за работа  апарата е направено под формата на дебели книжки. Друг важен елемент към набора от части са капаци под формата на гумено покритие и дори метални винтове за закрепването към тялото. Всичко е обмислено до най-малкия детайл: ако гуменото уплътнение се износи или е вече старо винта лесно ще се отстрани на покривните. Очевидно е, че производителят е помислил доста добре и е подготвил апарата за най-тежките условия на работа.

Сервиз на CAT B15 Варна

Сигурност:
Cat B15 смартфона официално е сертифициран в съответствие със стандартите IP67 за защита от прах и влага, което означава пълна защита срещу проникване на прах, както и защита срещу удар, водни струи при ниско налягане от всички страни и може да издържи 30 минути на дълбочина от 1 метър във вода.
Както вече бе споменато по-горе, Cat B15 е с напълно различно ниво на защита в сравнение с повечето смартфони и “традиционните” производители на мобилно оборудване на пазара днес. Неговата основна разлика – това е защита, не само срещу прах и вода, но също така и от падане: гумирана и осигурява висока устойчивост при удар. Що се отнася до официалните данни по този въпрос, в инструкциите за употреба производителя твърди, че телефонът е бил тестван за защита от падане от височина 1,8 метра и гарантира, че смартфона не се е повредил. След това следва една интересна фраза: компанията гарантира защитата на устройството от случайни удари и проникване на вода, но не носи отговорност за последствията при умишлено причиняване на тез щети.  Все пак той има дебел гумирана случай, Cat B15 със сигурност е в състояние да издържи на падане от много по-голяма височина.  Дисплея е покрит със защитно стъкло Corning Gorilla за работа с мокри пръсти.

Сервиз на CAT B15 Варна

Прави снимки с камерата на смартфона под вода – всичко това се потвърждава. Смартфонът работи нормално и в екстремните условия на дъжд, сняг и т.н. това е много важно, но също така може лесно да издържа на потапяне във вода на дълбочина до 1 метър за 30 минути.  Cat B15 като Sony Xperia ZR, е оборудван с хардуерен бутон за контрол на камерата и следователно е наистина в състояние да снимате под вода. Разбира се, качеството на снимката е доста скромно.

Сервиз на CAT B15 Варна

Външен вид и лекота на използване:
Cat B15 смартфон разполага с тялото- удароустойчив, прахоустойчиво и влагоустойчиво, това предполага че външния вид е груб, заоблен, много дебел и достатъчно тежък. Дебелината оправдано защитава срещу удари и падане. Трудно е да се каже със сигурност дали има под този слой пластмаса. Поизводителят нарича тялото “алуминиево тяло” тази фраза може да означава само алуминия да е защитна облицовка, на страниците на устройството. Въпреки това непробиваемата дебела стена, ни кара да вярваме в абсолютна надеждност на устройството по отношение на въздействието.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на CAT B15, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за CAT B15

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service