Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

 cat-b100

Сервиз на CAT B100 Варна

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на CAT B100
  • Смяна на жака за зареждане на CAT B100
  • Смяна на жака на слушалките на CAT B100
  • Смяна на микрофон на CAT B100
  • Смяна на сим четеца на CAT B100
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на CAT B100
  • Ъпдейт на софтуера на CAT B100
  • Преинсталиране на ОС на CAT B100

Разкодиране на CAT B100

Тест, диагностика и профилактика на CAT B100 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на CAT B100 Варна

Производител: CAT 
Модел: B100

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm CAT B100

Описаниe

Сервиз на CAT B100 Варна

Защитен телефон Cat B100
Модел с 3G и GPS
Преди около година, Cat B15 смартфон, се появи сред мобилните устройства, като се продават под марката Caterpillar и е разработен от британската компания Bullitt Mobile. Днес, устройствата, на известния производител на специализирана техника вече официално се продава в целия свят.

Сервиз на CAT B100 Варна

Комплетовка:
Обикновени слушалки с кабел, AC адаптер (5V, 1A), Micro-USB кабел и смартфон- това е всичко, което се намира в кутията. Основния материал на тялото – матиран, гумиран, пластмасата най-вече в черно. Сребърни странични панели, като контурите на тялото, са наследени от B15. Липсата на ъгли прави телефона по-устойчив на удар. В ръката седи по-безопасно.

Сервиз на CAT B100 Варна

Cat В100 има класическа клавиатура. Бутони големи, удобни за боравене, приблизително същите на цвят като корпуса. Всяко натискане е придружено от нисък механичен звук. Налице е равномерна бяла светлина. Основният недостатък на клавиатурата е голямото разстояние между бутоните. Точно над дисплея е LED индикатора, който свети в бял цвят светва, когато зареждате апарата и мига, когато имате пропуснати повиквания. Капака на батерията заема само една малка част от площта на задния панел. Тя е фиксирана с винтове с разширени съкращения, които са лесни за махане. Той е затегнат достатъчно, за да не може да попадне водата под капака.

Сервиз на CAT B100 Варна

Задния капак има защитно гуменото уплътнение. Под него се намира батерията (1150 mah, 3.7V) и слотовете за картите. Mini-SIM, отляво и картата с памет. Най-горе на екрана на телефона Cat B100 има защитна плоча, изработена от прозрачна пластмаса. Това е обичайно органично стъкло.
Максимална стойност на яркост е около 350 CD / m², а минималната – 57 CD / m². Общата яркост на тъмнина може да бъде ръчно променяна до по-комфортно ниво. На всяко ниво на яркостта има подсветка и модулация, но нейната амплитуда не може да достигне 100%, а честотата е около 14 кХц. Това устройство е снабдено с матричен тип TN а. Микроснимката показва типична TN структура.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на CAT B100 , за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за cat b100

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service