Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Apple Iphone 11 Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на LCD Дисплей (Стъкло) / сензор (тъчскрийн) на Apple iPhone 11 
 • смяна, почистване на високоговорител на Apple iPhone 11
 • смяна, почистване на слушалка на Apple iPhone 11 
 • смяна, почистване на микрофон на Apple iPhone 11 
 • смяна на клавиатура на Apple iPhone 11
 • смяна на клавиатурна платка на Apple iPhone 11 
 • смяна на Лентов кабел блок захранване на Apple iPhone 11 
 • смяна на звънец на Apple iPhone 11 
 • смяна на лентов кабел на Apple iPhone 11 
 • смяна на задна камера на Apple iPhone 11
 • смяна на батерия на Apple iPhone 11 
 • смяна home-бутон на Apple iPhone 11 
 • смяна на usb-порт на Apple iPhone 11 
 • смяна на жак за слушалки на Apple iPhone 11
 • смяна на странични бутони на Apple iPhone 11 
 • ремонт по основната платка на Apple iPhone 11 
 • сушене и почистване на Apple iPhone 11
 • смяна на power chip 
 • смяна на audio chip
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • проверка по SW, IMEI, Blacklist/clean на Apple iPhone 11
 • преинсталиране на SW на Apple iPhone 11 
 • прехвърляне на информация от/на Android 
 • разкодиране на Apple iPhone 11 
 • отключване на Apple iPhone 11 
 • отключване на Passcode
 • и други услуги

Разкодиране на Apple iPhone 11 

Тест, диагностика и профилактика на Apple iPhone 11 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Apple Iphone 11 Варна

Производител: Apple
Модел: Iphone 11 

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Apple Iphone 11

Описание

Сервиз на Apple Iphone 11 Варна

Дизайн
Apple iPhone 11  следва езика на миналогодишния iPhone XR не само по отношение на цената, но и дизайна. Двата телефона са идентични на пръв поглед, само с няколко изключения. Освен нов набор от цветове, Apple iPhone 11  получава и чисто нов модул на камерата с квадратна форма. Все още има голям прорез в горната част на екрана. Бутоните и портовете са на едно и също място – бутон за захранване и слот за SIM карта вдясно, бутони за сила на звука и превключвател за изключване на звука вляво и Lightning порт отдолу. Дори физическите размери остават същите до милиметър. Все още е с дебелина 8,3 мм, въпреки че има малко по-голям капацитет на батерията от XR, което е доста добро. Устройството се усеща все така добре в ръката и премиум. Що се отнася до устойчивостта на прах и вода, той има IP68-рейтинг (максимална дълбочина от 2 метра до 30 минути), така че не е нужно да се притеснявате, че ще се намокри.

Сервиз на Apple Iphone 11 Варна

Дисплей и звук
Друго нещо, което не се е променило от XR, е панелът на дисплея. Все още имаме същия 6,1-инчов LiPS Retina IPS екран с резолюция 1792 x 828 или 326ppi, което може да бъде разочарование за някои, които търсят подобрен дисплей. Все още ще можете да четете текст, той показва добре цветовете, докато яркостта също е доста добра. Що се отнася до аудиото, все още имаме същата стерео настройка, която използва както високоговорителя надолу, така и високоговорителя на слушалката. Това създава отличен потапящ звук, който не се прекъсва веднага, когато решите да държите телефона си в хоризонтална ориентация. Цялостният звук се навежда повече към средата, така че получавате отлична яснота на вокалите. При по-голяма сила на звука, високите могат да се изрязват, което свидетелства за общата сила на звука на високоговорителите и там има известна дълбочина – басът, макар и не толкова силен, присъства.

Сервиз на Apple Iphone 11 Варна

Камера
Сега за нещо, което се е променило и подобрило от миналата година – камерите. От една страна, хардуерът се е подобрил. Задният модул вече има два 12MP шутъра, един основен и един ултраширок. За селфита вече разполагаме с 12MP стрелец с по-широко зрително поле. Софтуерът има и няколко подобрения включително специален Нощен режим. Също така има възможност за записване на селфи видеоклипове в 4K с 60 кадъра в секунда, както и селфита с забавен каданс. Има и предстояща функция, наречена Deep Fusion, която използва новия Neural Engine за обработка на всеки пиксел за изостряне на детайлите и намаляване на шума. Въпреки това качеството на камерата на iPhone 11 е все още превъзходно. Както всяка камера на смартфона, тя свети най-много в ситуации с добро естествено осветление. Той се справя най-добре с меката светлина, особено когато правите снимки на хора. Динамичният обхват също е отличен, а шумът е минимален. Портретният режим също е нов и подобрен, тъй като вече не разчита само на разпознаване на лица и използва AI за откриване на обекти. Използването на Нощен режим обаче прави снимките много по-добри. Експозицията отнема около 10 секунди, но полученото изображение е чисто и стабилизирано. Експозицията е точна, цветовете изскачат повече и имат по-малък шум. Интерфейсът също е доста интуитивен. Видеозаписът все още е страхотен. Получавате 4K при 60fps за предната и задната камера. Можете да превключвате между основния и ултраширокия заден обектив по време на запис, а предната камера вече има бавно движение до 120 кадъра в секунда. Като цяло камерата е може би най-доброто нещо за Apple iPhone 11 . Не е супер наперен със спецификациите или функциите, но е лесен за използване и просто работи.

Сервиз на Apple Iphone 11 Варна

Операционна система
Apple iPhone 11 работи на новия iOS 13 на Apple, който беше обявен през юни и пуснат през септември. Оттогава Apple пусна няколко актуализации подобряващи изживяването със операционната система. Вече има тъмен режим, не толкова нова функция, като се има предвид, че някои потребители на Android вече му се наслаждават, но по-добре късно, отколкото никога, нали? Той е напълно реализиран в потребителския интерфейс, включително вградени приложения и тапети. Можете дори да го планирате или да го включите / изключите ръчно. Apple също добави приложение „Файлове“, което има собствена папка „Изтегляния“. Можете също да създавате папки на локалното устройство или да zip и разархивирате файлове. Вече можете да инсталирате персонализирани шрифтове, които могат да бъдат изтеглени от App Store. Ако използвате Карти на Apple, тя също е подобрена с по-реалистични детайли за пътища, плажове, паркове, сгради и други. Има и Вход с Apple ID, който ви позволява да влизате в приложения и уебсайтове бързо и лесно с помощта на Apple ID, който вече имате. Няма нужда да попълвате формуляри или да създавате нови пароли. Просто докоснете „Вход с Apple“, използвайте Face ID или Touch ID и сте готови. Той дори поддържа 2FA за допълнителен слой сигурност. И има по-персонализируем Memoji, който ви позволява да добавяте руж или сенки за очи, да добавяте брекети, пиърсинг, да избирате от 30 нови прически или над 15 нови шапки.

Сервиз на Apple Iphone 11 Варна

Производителност
Освен новите камери, новите iPhones естествено имат и нов чип, който ги захранва – A13 Bionic. Няма какво много да се каже за него, освен че това е най-мощният чип за смартфони на Apple до момента. Това е сила, която трябва да се използва, особено че iOS 13 е по-добра от предишните операционни системи. Apple дори твърди, че приложенията стартират два пъти по-бързо, докато Face ID на предишните X устройства е с до 30% след бърз. RAM-та 11 е 4GB с 1GB повече от XR, тъй като имате малко повече RAM, това помогнете при многозадачни натоварвания и подобни. Можете да зададете всяка команда или да играете изискващи игри, той може да се справи, без да трепне.

Свързаност и батерия
Едно интересно нещо, което Apple много тихо представи с серията iPhone 11, е новият U1 чип, който използва UWB или Ultra-Wideband технология. Той дава на новите iPhone пространствена информираност. Лесен начин да го изразите е, че е подобно на това как технологията Bluetooth Low Energy работи със S-Pen от телефоните Samsung Note, но по-добре. Да кажем, че искам да AirDrop-на нещо на друг iPhone. Просто насочете iPhone 11 към телефона получател и той ще се появи в горната част на списъка AirDrop. Apple е първият производител, който включва UWB в един от телефоните си, така че е интересно да се видят други приложения и как останалата част от индустрията възприема това. За батерията има 3 110 mAh клетка, което е само малко по-голямо от батерията на XR, но все пак достатъчно, за да издържи повече от цял ​​ден на умерена употреба. Може дори да го удължите до два дни, ако не го използвате много. Неприятното е обаче, че все пак трябва да закупите бързо зарядно устройство на Apple, ако закупите 11.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple Iphone 11, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за apple iphone 11

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service