Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel U5 HD Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel U5 HD
 • смяна на високоговорител на Alcatel U5 HD
 • смяна на микрофон на Alcatel U5 HD
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel U5 HD
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel U5 HD
 • Смяна на Звънец на Alcatel U5 HD
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel U5 HD
 • Смяна на Камера на Alcatel U5 HD
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel U5 HD
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel U5 HD
 • Отключване на Alcatel U5 HD
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel U5 HD

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel U5 HD – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel U5 HD Варна

Производител: Alcatel
Модел: U5 HD

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel U5 HD

Описание

Сервиз на Alcatel U5 HD Варна

Alcatel пусна обновена версия на своя бюджетен смартфон U5 с по-добър екран, по-добра камера и ОС Android 7. Струва си да разгледате новостите, ако имате нужда от интелигентен смартфон на ниска цена.  Ключовите характеристики за Alcatel U5 HD стават: подобряване на разделителната способност на екрана HD (720×1280 пиксела) и камерата (основна и предна: 13 мегапиксела на 8 мегапиксела) със светодиодна светкавица. В техническо отношение, новостта е класическа версия на достъпен смартфон. Устройството е оборудвано с четириядрен процесор MediaTek MT6737, RAM 1 GB. Устройството работи с операционна система Android 7.1. В допълнение, има 8 GB вътрешна памет, поддръжка за LTE, слот за 2 SIM карти. Капацитетът на батерията е 2200 mAh.

Сервиз на Alcatel U5 HD Варна

Съдържание на опаковката
По традиция историята за Alcatel U5 HD ще започне с комплекта за доставка. Смартфонът се предлага в кутия от твърд картон. На опаковката има изображение на смартфона, името му. На обратната страна има информация за производителите и доставчика.

Alcatel U5 HD използва 5-инчов сензорен IPS дисплей с разделителна способност 720×1280 пиксела (плътност 294 пиксела на инч). Рамката отстрани е типична за бюджетни устройства: отстрани – около 5 мм, отдолу и отгоре – 15 мм. Капацитивният сензор улавя до пет едновременни преси. Матрицата може да се похвали с добро представяне на цветовете, цветно и контрастиращо изображение. Предимствата на дисплея включват добри ъгли на гледане. В допълнение към нивото на яркост можете да промените цветната температура само в три режима: нормално, топло, студено.

Разделителната способност на дисплея, въпреки че не е най-висока, но ви позволява удобно да гледате уеб сайтове в оригиналната им форма. Наляганията се обработват със закъснение от 0,5 секунди, самата чувствителност е на прилично ниво.

Сервиз на Alcatel U5 HD Варна

За стандартите на модерните смартфони Alcatel U5 HD има доста компактен размер – 140.7 х 71.8 х 9.95 мм. Тегло – 168 грама. Носенето на телефон в джобовете на дрехите е удобно. В ръцете устройството също лежи добре. Благодарение на матовия и текстуриран заден капак, притурката не се опитва да се изплъзне. Това е плюс.

Екстериорът на Alcatel U5 HD е прост и същевременно елегантен. Пластмасов корпус. Правоъгълни форми със заоблени ъгли. Предната част е лъскава. Защитена е от изкуствено стъкло с олеофобско покритие. Покритието обаче не е най-доброто. Това е особено забележимо, когато екранът е неактивен. Задният капак е изработен от пластмаса с обратен образец – линии по диагонал. Изглежда много впечатляващо. На лицевата страна можете да видите сензорен екран с диагонал 5 инча. Над него е откриването на говорителя. Предната камера се намира отдясно, а отляво – LED светкавицата. Сензорът за движение, G-сензорът също е вграден в зоната над дисплея.

Сервиз на Alcatel U5 HD Варна

Под екрана има три бутона за контрол на допир. От дясната страна има клавиш за сила на звука, както и бутон за включване и заключване на екрана. Натискът на бутоните е много ясен. В горния край има 3,5 мм вход за слушалки и микрофон, който се използва за намаляване на шума по време на разговор.

На долния край има стандартен microUSB вход за зареждане и свързване с компютър. Също така има и друг микрофон. Той се използва, когато говорите по телефона или правите видеоклип. На гърба на смартфона има основен обектив от 13 мегапикселова камера и LED светкавица. Камерата излиза на 1 мм от повърхността на задния капак. Под задния капак са разположени слотовете за две nanoSIM карти. За картата с памет microSD се използва отделен слот. Тук можете да видите и сменяемата батерия. По принцип качеството на изграждане на Alcatel U5 HD е задоволително.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel U5 HD, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel U5 HD

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service