Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel Shine Lite Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel Shine Lite
 • смяна на високоговорител на Alcatel Shine Lite
 • смяна на микрофон на Alcatel Shine Lite
 • смяна на клавиатура на Alcatel Shine Lite
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel Shine Lite
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel Shine Lite
 • Смяна на Звънец на Alcatel Shine Lite
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel Shine Lite
 • Смяна на Камера на Alcatel Shine Lite
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel Shine Lite
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel Shine Lite
 • Отключване на Alcatel Shine Lite
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel Shine Lite

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel Shine Lite – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel Shine Lite Варна

Производител: Alcatel
Модел: Shine Lite

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel Shine Lite

Описание

Сервиз на Alcatel Shine Lite Варна

Дизайн
Alcatel трябва да е наел нови дизайнери, тъй като последните им предложения за средноразмерни смартфони със сигурност се превръщат в хит от гледна точка на дизайна. Не е различно и с Alcatel Shine Lite.
Alcatel Shine Lite е изграден върху метална рамка, заградена от 2.5D Asahi Dragon Glass панели, както отпред, така и отзад. Удобното устройство е с дебелина само 7,5 мм, но е доста тежко за 5-инчов. Като цяло той се чувства много солидно, благодарение на скосените ръбове.

Сервиз на Alcatel Shine Lite Варна

На предната страна има LED осветление за уведомяване, слушалка, 5-мегапикселова предна част и сензор за околната светлина в горната част. Левият ръб съдържа хибридния слот за SIM / microSD слот, докато в десния край има бутони за захранване и бутони за сила на звука. Превъртете го и ще бъдете посрещнати с програмируемия скенер за бързо отключване, 13-мегапикселната камера с двоен тон LED светлинно логото на Alcatel и марката “Shine” по-долу.

Сервиз на Alcatel Shine Lite Варна

Дисплей
Устройството разполага с 5-инчов дисплей с разделителна способност на екрана от 720 x 1280 пиксела. Той произвежда цветове много добре и има широки зрителни ъгли. Също така има вграден сензор за околната среда, който помага да се коригира яркостта на екрана въз основа на околната среда. Дисплеят е достатъчно ярък и също така четлив дори на открито.

Сервиз на Alcatel Shine Lite Варна

Производителност
Alcatel Shine Lite използва чипсет MT6737 на Mediatek, който е съчетан с четириядрен процесор с 1.3GHz, заедно с 2GB RAM и 16GB вградено съхранение. Това не е комбинация от електроцентрали, тъй като това е телефон с централен обхват, но в повечето случаи свършва работата. Използвайки този телефон ще откриете, че леките задачи не са проблем с Shine Lite. Леките задачи като текстови съобщения, правене на снимки, гледане на видеоклипове в YouTube и използване на социални медийни приложения като Facebook и Instagram е доста добро преживяване. Превключването на приложения също не поражда проблем за Shine Lite.

Камера
За камерата, Shine Lite има 13MP камера с двойна тонна задна светкавица и 5-метрова предна камера с LED фронтална светкавица, което е със сравнително прилична разделителна способност за смартфон със самочувствие.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel Shine Lite, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel Shine Lite

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service