Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

alcatel-pixi-4

Сервиз на Alcatel Pixi 4 Варна

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Alcatel Pixi 4
  • Смяна на панелите на Alcatel Pixi 4
  • Смяна на жака за зареждане на Alcatel Pixi 4
  • Смяна на жака на слушалките на Alcatel Pixi 4
  • Смяна на микрофон на Alcatel Pixi 4
  • Смяна на сим четеца на Alcatel Pixi 4
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Alcatel Pixi 4
  • Ъпдейт на софтуера на Alcatel Pixi 4
  • Преинсталиране на ОС на Alcatel Pixi 4
  • и други услуги

Разкодиране на Alcatel Pixi 4

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel Pixi 4– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel Pixi 4 Варна

Производител: Alcatel
Модел: Pixi 4

Сервиз Skyfon – Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel Pixi 4

Описание

PIXI4 (4) е оборудван с всички необходими за съвременния човек функции: останете във връзка,публикувайте нови изображения в социалните мрежи или търсене най-добрите цени за билети. PIXI4 (4) – надежден помощник в развитието на съвременните мобилни технологии.
Супер тънък дизайн-Тънък и лек смартфон PIXI4 (4), дори стои добре в джоба на тесни дънки! Оптимизираната динамика ще ви накара да се влюбите отново в плейлиста си, а камерата с резолюция 3 MP ще запечата скъпите за вас моменти.
Приятно гледане на видео или играене на любимите си игри с удобен 4-инчов екран, 16 милиона цвята. Изберете вашия PIXI4 (4)
Кой е любимият ви цвят? Ярки летни цветове, класически – изберете кой PIXI4 (4) е точно за вас.

Сервиз на Alcatel Pixi 4 Варна

PIXI4 (5) 4G – надежден помощник в развитието на съвременните мобилни технологии. В Alcatel се опитват да създадат решения, които са оптимални от гледна точка на цена / производителност, а често са склонни с бюджетните им устройства, да се опитват да ги открояват в техните пазарни сегменти. С този подход, е важно да се създаде устройство, което може да се похвали с липсата на алтернативи. Фирмата няколко години активно развива фаблет сегмента, където Pixi 4 (6) 3G, се отнася до устройства с максимум 6 инча диагонал, междинен между фаблет и таблет. Телефони с такъв диагонал се появяват рядко и то в по-нисък клас сегмент да не кажем почти никога. За това Alcatel и разглежда възможности за себе си.

Сервиз на Alcatel Pixi 4 Варна

Потенциалният купувач на такова устройство е човек, който търси устройство “две в едно”. От една страна – таблета, от друга страна – един телефон, който все още може да се скрие в джоба ви, независимо от неговия размер. Днес, тези купувачи са често се ръководят от таблети на оператори, които струват много, а в същото време разполагат с 3G / 4G модули, за да можете да се обадите по тях. Странното е, че Pixi 4 се конкурира с тях, а не с фаблетите. Нишата за това устройство е много тесен, да кажем, че това е за масовия пазар, не е възможно. От друга страна, това устройство тъй като е евтино за фаблет и достатъчно голям за размера си.

Сервиз на Alcatel Pixi 4 Варна

Дизайн, размери, контроли
Бюджетния характер на устройството обикновено означава, че той не е устойчив напротив, той е. Дизайнът не предизвиква никакви оплаквания, въпреки че защитното стъкло има следи от ръцете, поради размера на екрана, те са ясно видими, почти винаги искат да изтрие.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel Pixi 4, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel Pixi 4

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service