Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel Idol 5S Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel Idol 5S
 • смяна на високоговорител на Alcatel Idol 5S
 • смяна на микрофон на Alcatel Idol 5S
 • смяна на клавиатура на Alcatel Idol 5S
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel Idol 5S
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel Idol 5S
 • Смяна на Звънец на Alcatel Idol 5S
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel Idol 5S
 • Смяна на Камера на Alcatel Idol 5S
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel Idol 5S
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel Idol 5S
 • Отключване на Alcatel Idol 5S
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel Idol 5S

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel Idol 5S– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel Idol 5S Варна

Производител: Alcatel
Модел: Idol 5S

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel Idol 5S

Описание

Alcatel Idol 5S се стреми да извади собствената си територия в претъпкано поле с ценни телефони. И има много тук, за да ви препоръчаме, включително превъзходен дизайн и блестящ 5.2-инчов Full HD екран. Idol 5S дори разполага с двойни предни високоговорители и вграден четец за пръстови отпечатъци. 

Дизайн: Стилно симетричен
От вътрешната страна, Idol 5S е доста подобен на конкурентните телефони, но външността му е това, което отличава това устройство. Започва с почти съвършено симетричен дизайн, което го прави с еднакви размери отгоре и отдолу и разполага с чифт стерео високоговорители, поставени в предната част, вградени в тънката ивица алуминий, която минава през външната страна на телефона. Добавете пълна липса на бутони на лицето на устройството и плъзгащите се стъклени панели отпред и отзад, а вие получавате телефон, който изглежда балансиран и величествен.

Сервиз на Alcatel Idol 5S Варна

Около гръб, 12-мегапикселовата камера на Idol 5S седи близо до задната част на телефона, докато голям сензор за пръстови отпечатъци е лесен за достигане точно над логото на Idol. На дъното, Alcatel е включил както USB-C, така и специален жак за слушалки, така че няма да се притеснявате, че ще се опитате да заредите телефона си и да използвате слушалки едновременно. Единственият истински недостатък на дизайна на Idol 5S е неговата липса на водоустойчивост.

Сервиз на Alcatel Idol 5S Варна

На гърба се намира12-мегапикселовата камера на Idol 5S, която седи близо до задната част на телефона, докато големия сензор за пръстови отпечатъци е лесен за достигане точно над логото на Idol. На дъното, Alcatel е включил както USB-C, така и специален жак за слушалки, така че няма да се притеснявате, че ще се опитате да заредите телефона си и да използвате слушалки едновременно. Единственият истински недостатък на дизайна на Idol 5S е неговата липса на водоустойчивост.

Стъкленото тяло на Idol 5S също така дава на телефона лек ръб. Той се измерва на 5,85 х 2,79 х 0,29 инча и тежи 5,14 унции. Сравнете това с Moto G5 Plus, който също има 5.2-инчов екран, но е малко по-голям, с 5.91 х 2.91 х 0.38 инча и 5.46 унции. Така че, въпреки че разликите между двата телефона може да не изглеждат много на хартия, Idol 5S се чувства значително по-тънък в ръката ви.

Сервиз на Alcatel Idol 5S Варна

Дисплей
С яркост и голям цветен диапазон (особено за LCD дисплей), 5.2-инчовият Full HD екран на Idol 5S е почти толкова добър, колкото и в този ценови диапазон. Idol 5S прави прекрасна работа, пресъздава всички тежки оранжеви, сини и розови цветове, с цветове, които изглеждаха богати и едва ли по-малко наситени, отколкото на професионално калибриран настолен монитор. Единственото е, че дисплеят Idol 5S работи малко хладен, което води до малко по-изразени блус и зеленина.

Софтуер: Предимно актуален
Idol 5s идва с доста чиста версия на Android Nougat 7.1, която включва всички последни подобрения на софтуера като многофункционален режим, асистента на Google и елегантните малки докосвания, като нощния филтър със синя светлина и преработеното меню за настройки.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel Idol 5S, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel Idol 5S

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service