Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel Fierce 4 Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel Fierce 4
 • смяна на високоговорител на Alcatel Fierce 4
 • смяна на микрофон на Alcatel Fierce 4
 • смяна на клавиатура на Alcatel Fierce 4
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel Fierce 4
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel Fierce 4
 • Смяна на Звънец на Alcatel Fierce 4
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel Fierce 4
 • Смяна на Камера на Alcatel Fierce 4
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel Fierce 4
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel Fierce 4
 • Отключване на Alcatel Fierce 4
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel Fierce 4

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel Fierce 4 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel Fierce 4 Варна

Производител: Alcatel
Модел: Fierce 4

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel Fierce 4

Описание

Сервиз на Alcatel Fierce 4 Варна

Fierce 4, макар и не особено ожесточен конкурент на входно ниво, когато става въпрос за плюсове и минуси, призовава практически купувачите със своя 5.5-инчов дисплей. За начало, въпреки избраното само за резолюция 1280 x 720 (HD) (Full HD звучи по-добре в сравнение с неговия размер), той има Dragontrail Glass, който обещава да защити своята фасада от различни пукнатини и драскотини. Също така, макар че не може да направи впечатление, само с 1.1GHz CPU и 2GB RAM на борда, Fierce 4 е натоварен с 16GB памет, разширяема с максимум 128GB. Освен това, той идва с 8-мегапикселова HDR задна камера, както и 4G LTE свързаност, които са положителни спецификации, когато при излезането му. Няма съществена разлика между Fierce 4 и много от неговите конкуренти, когато става дума за камера, като виждаме, че 5-мегапикселовата подкамера седи точно над дисплея. Alcatel Fierce 4 може просто да направи този трик – ако търсите основен 4G Android.

Сервиз на Alcatel Fierce 4 Варна

Дисплей
5.5-инчовият, 720p дисплей на Fierce 4 няма да ви впечатли особено, но той е чудесно решение, за покупка. Цветовете са страхотни. Fierce 4 показва средна яркост от 365 нита, която е по-тъмна от ZTE Obsidian (426 nits), Blu R1 HD (452 nits) и 428-нитро средно за смартфони. Телефонът на Alcatel се справя по-добре с цветови тестове, като произвежда 107% от цветовата гама на sRGB с уважаван Delta-E цветова точност от 1,32 (по-близо до нула е по-добре). Fierce 4 надмина и Obsidian, и R1 HD в цветово представяне и е по-цветен от двата.

Сервиз на Alcatel Fierce 4 Варна

Камера
Фотоапаратът с 8-мегапикселова камера на Fierce 4 го прави дори по-скъп от стандартите за бюджетни телефонни разговори, като има непоследователни и най-вече размити снимки. Камерата на телефона е най-добра през деня и на открито.

Сервиз на Alcatel Fierce 4 Варна

производителност
С четириядрен процесор 1.1-Ghz Qualcomm Snapdragon 210, Fierce 4 е достатъчно бърз за повечето основни задачи, но и значително по-бавен. Често се чувства леко забавяне, когато се превъртат уеб страници в Chrome, а от време на време приложенията отнемат повече време, отколкото искате. При игра графично интензивния Mortal Kombat X, отнема дълго време за зареждане и гранични нива, които не могат да се възпроизвеждат. Телефонът на Alcatel вкара 1.012 за теста за общите резултати на Geekbench 4, изоставайки зад ZTE Obsidian (1 353, 1 GHz Cortex CPU) и Blu R1 HD (1,579, 1,3-GHz Cortex CPU).

Софтуер и интерфейс
Fierce 4 е сравнително лек за bloatware, освен за стандартния пакет от приложения, специфични за MetroPCS. Има приложението myMetro за проверка на профила ви и извършване на плащания, приложение за идентификационен номер за намиране и блокиране на нежелани номера и приложения на първа страна за проверка на визуална гласова поща и превръщане на телефона в мобилна гореща точка. Има и приложение metroZone, което подчертава новините, ако по някаква причина предпочитате да получавате новини от MetroPCS.

Carrier софтуер, Fierce 4 скали доста обикновена версия на Android 6.0 Marshmallow, което означава, че ще получите чисти икони на приложение, много опции за персонализиране и удобно падащо меню, което улеснява настройването на яркостта, Wi -Fi и Bluetooth в движение.

Живот на батерията
Fierce 4 натрупва достоен живот на батерията при едно зареждане, въпреки че вероятно ще искате да имате зарядно устройство, ако искате да изчакате телефона с вас цял ден. При 7:34 в тест за батерията (уеб сърфиране над LTE на MetroPCS), правейки Fierce 4 по-дълготраен от ZTE Obsidian (6:08), но не толкова дълготраен като Blu R1 HD (8:36).

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel Fierce 4, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel Fierce 4

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service