Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel A7 Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel A7
 • смяна на високоговорител на Alcatel A7
 • смяна на микрофон на Alcatel A7
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel A7
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel A7
 • Смяна на Звънец на Alcatel A7
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel A7
 • Смяна на Камера на Alcatel A7
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel A7
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel A7
 • Отключване на Alcatel A7
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel A7

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel A7– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel A7 Варна

Производител: Alcatel
Модел: A7

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel A7

Описание

Някой ще каже, че Alcatel A7 с днешните стандарти изглежда твърде кичозно, но тази комбинация от черно и златно изглежда привлекателно за много хора. Трябва да се отбележи и много приятното текстуриране на капака, което в съчетание с прилично зареждане прави смартфона кандидат за покупка.

Първото впечатление
Понастоящем Alcatel A7 изглежда много необичайно за потребителите, което явно удря сред редица устройства от този клас от големи компании. Дори предната страна на смартфона е много изявена – златистият дизайн на два слота за високоговорителите, отгоре и отдолу, унищожава аскетичния образ.

Сервиз на Alcatel A7 Варна

Съдържание на опаковката
Alcatel A7 се продава в обикновена декорация без калъфи, изработен от твърд картон. Кутията е достатъчно голяма, тя съдържа достоен набор от аксесоари.
Комплектът се състои от USB-кабел, AC адаптер с подкрепа за бързо зареждане (5 или 9, и 2 или 1.67 А), както и стерео слушалки с набор от гумени тампони и хартиени документи.
Външен вид и използваемост
Alcatel A7 е старомоден, човек може дори да се каже дизайн от “старата школа” с плоско стъкло отпред и пластмасов подвижен капак – това често сме виждали в смартфони от недалечното минало на евтина цена.

Модулът на камерата едва изпъква извън повърхността, затова е напълно възможно устройството да се използва на масата – не се люлее, когато се докосва от екрана.

Сервиз на Alcatel A7 Варна

Декларирани са достатъчно количество памет, качествен дисплей, скенер за отпечатъци, огромна батерия, текуща версия на операционната система, камера с висока разделителна способност и поддръжка за LTE. Доскоро такива характеристики бяха достъпни само при скъпите модели.

Предната част е защитена от стъкло Dragontrail с олеофобско покритие. Обърнете внимание на двойната решетка на говорителя, разположена на горната рамка, втората на дъното.
Те работят само поотделно, не са стерео говорители. Горната – разговорна, по-ниската е основната. Струва си да се отбележи, че в повечето сценарии, като гледане на филми и игри, звукът ще бъде насочен към потребителя.
В допълнение към високоговорителя, в горната рамка има налична допълнителна LED светкавица, предна камера, сензор за близост и светлинен сензор. Общите размери са 152.7×76.5×8.95 mm с тегло 164.3 грама. Смартфонът се намира удобно в ръката.

Сервиз на Alcatel A7 Варна

Дизайнът определено е успешен. Alcatel A7 изглежда стилен и строг. Използва се успешната комбинация от златисто и черно. Интересен е на задната страна – текстура е приятна, не податлива на замърсяване на пръстови отпечатъци и не е лесен за подхлъзване от ръцете ви. Индивидуалните елементи прилягат плътно един към друг. Под капака е скрита не сменяема батерия, две отделни отделения за SIM карти и слот за карти с памет microSD. Поддържат се огромни дискове. Скенерът за пръстови отпечатъци се намира под основната камера и LED светкавицата. По точност и скорост на работа не е по-малък от сегашните водещи модели на конкурентите. В паметта можете да съхранявате доста информация, а скенерът може да се използва и за правене на снимки. От дясната страна Alcatel A7 има бутон за сила на звука и бутон за захранване. В долния край е microUSB, в горната част е аудио жака и намаляване на шума от микрофона.

Изображението се показва на 5.5-инчов IPS екран с Full HD резолюция. Екранът е великолепен за този ценови сегмент, ъглите на наблюдение са широки, балансът на цветовете е добре регулиран. Alcatel A7 ще ви позволи да се насладите пълноценно на съдържанието с висока разделителна способност.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel A7, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel A7

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service