Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel A7 XL Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel A7 XL
 • смяна на високоговорител на Alcatel A7 XL
 • смяна на микрофон на Alcatel A7 XL
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel A7 XL
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel A7 XL
 • Смяна на Звънец на Alcatel A7 XL
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel A7 XL
 • Смяна на Камера на Alcatel A7 XL
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel A7 XL
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel A7 XL
 • Отключване на Alcatel A7 XL
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel A7 XL

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel A7 XL– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel A7 XL Варна

Производител: Alcatel
Модел: A7 XL

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel A7 XL

Описание

Сервиз на Alcatel A7 XL Варна

Alcatel представи няколко интересни мобилни телефона, които ще получат прилично попълване и широк набор от функции при ниската им цена. Разбира се, никой не очаква от един смартфон от входно ниво невероятни показатели за изпълнение, но поне прилично приспособление за не много пари за даден продукт. Подобен е случая с Alcatel A7 XL с добра батерия от 4000 mAh, добър дисплей, дизайн на тялото и пълнеж. Добавете към това, стойността, която няма да ви удари в портфейла и получавате смартфон, който може да се конкурира с други смартфони от този клас на пазара.

Сервиз на Alcatel A7 XL Варна

Alcatel А7 XL за разлика от обичайните седмиците вече е пластмаса и метал в едно, въпреки че въвеждането на поликарбонат все още има (за изходни антени), устройството създава впечатление за силна средна стойност както при външния вид, така и при качеството на монтажа. Размери на устройство с увеличен диагонал на дисплей достигат до 6 инча, където смартфона може да се нарече с рамки. Рамките станаха по-тънки, площта на дисплея по отношение на площта на предния панел се е увеличил и възлиза на 76.5%. Също така устройството може да се хареса и с широка гама от цветове, вариращи от черно до синьо.

Дисплеят все пак е нараснал, другите негови характеристики остават неизменни – все същите IPS-матрица, Full HD дисплей, яркост и контраст. Въпреки това, поради непроменената разделителна способност, плътността на пикселите намалява – безкритично, 367 ppi. Процесорът изненадващо също намали скоростта си. В сравнение с чипа в битови промени Alcatel A7 XL: подобно ядрото и честотата, същия видео ускорител (но с по-ниска честота) и по-малко памет. В резултат Antutu даде още по-малко резултати – 37 000, въпреки че разликата с Alcatel A7 не е висока

Сервиз на Alcatel A7 XL Варна

От друга страна, има повече камери, защото основната е представена от двоен фотомодул за 13 и 2 MP. Малко вероятно е качеството на конвенционалните снимки да е различно от това, което Alcatel A7 може да предложи, но в XL версията е възможно замъгляване на фона в портретната фотография. Всичко това е възможно благодарение на 2-мегапикселов допълнителен сензор, който измерва дълбочината на фона. Предната камера получи резолюция от 5 MP, но си струва да си спомним, че Alcatel A7 разполага и с 5-мегапикселов сензор, който програмно издава 8-мегапикселова снимка. В действителност, по-добре е да се направи без интерполация, защото качеството на снимката, когато изображението е разтегнато само се влошава. За всички останали параметри Alcatel A7 и Alcatel A7 XL са идентични, с изключение на цената. Устройствата са съвсем различни с набор от уникални функции.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel A7 XL, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel A7 XL

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service