Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel A3 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel A3
 • смяна на високоговорител на Alcatel A3
 • смяна на микрофон на Alcatel A3
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel A3
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel A3
 • Смяна на Звънец на Alcatel A3
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel A3
 • Смяна на Камера на Alcatel A3
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel A3
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel A3
 • Отключване на Alcatel A3
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel A3

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel A3 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel A3 Варна

Производител: Alcatel
Модел: A3

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel A3

Описание

Смартфон Alcatel A3 е достъпно мобилно устройство за разговори в 2G / 3G / 4G мрежи, което ви позволява да използвате едновременно две SIM карти и една microSD карта. Но много модерни смартфони са оборудвани със слот, където можете да инсталирате две SIM карти или SIM-карта + microSD. В допълнение, моделът има добра предна камера със светкавица, както и сензор за пръстови отпечатъци за неприкосновеността на потребителските данни.

Сервиз на Alcatel A3 Варна

Външен вид
Размерите на Alcatel A3 5046D са 142×70.5×8.6 мм, а моделът тежи 135 грама. Според днешните стандарти смартфонът се оказа доста “дебел” и “тежък”. Може да се приеме, че батерията на модела има приличен капацитет – сменяемата литиево-йонна батерия на модела е доста скромна – 2460 mAh. Страничният кант е пластмасов, въпреки че е направен от метал. Задният панел е гланциран, лесно е да виждате своето отражение. След като го извадите, можете да разгледате два слота за СИМ карти, като например Nano, слот за microSD памет и отделение за батерията. Както можете да видите, за разлика от много от съвременните смартфони Alcatel A3 позволява едновременното използване на две SIM-карти и карти с памет, което е разумно и е от полза за крайния потребител. На задния панел има и скенер с пръстови отпечатъци, който може да разпознае до пет пръстови отпечатъка. За да приложите даден пръстов отпечатък, можете да програмирате стартирането на избраното приложение. Дясният край на смартфона е снабден с бутон за включване / изключване и с бутон за сила на звука. Лявата страна е чиста. Горният край е снабден с 3,5 мм аудио жак за свързване на слушалки и микрофон за намаляване на шума. Долният край носи microUSB порт. Предният панел е зает от 5-инчов екран, предна камера, светкавица, светодиоден индикатор за пропуснатите събития и високоговорител. По принцип сглобката не предизвика никакви оплаквания.

Сервиз на Alcatel A3 Варна

Екран
Alcatel A3 дисплей – 5-инчов. Той се основава на матрица IPS-HD резолюция (1280 × 720 точки). Броят на пиксела на инч е малък – 294 PPI. Екранът на яркото слънце няма отблясъци, което е особено важно през лятото, освен това, че е светъл. Автоматично регулиране на яркостта не е на разположение в този телефон. Широки ъгли на видимост. Включва поддръжка за автоматично завъртане на екрана. Разбира се, капацитивен дисплей с поддръжка на мултитъч

Сервиз на Alcatel A3 Варна

Камера
Предната камера на смартфон е 5 мегапиксела. Тя се допълва от фотодионова светкавица, за да направи по-добри снимки. Софтуерът ви позволява да налагате върху лицето различни маски (например животни), които са популярни сред тези, които постоянно качват снимките си в Instagram. Задната камера е с 13 мегапиксела. Тя е оборудвана с автофокус и LED светкавица. Поддържа се видеозапис. Снимките през деня не са лоши, но при слаба светлина на снимките се появява шум.

Звук
Смартфонът е оборудван със система за намаляване на шума, която е много полезна на места, където много хора са претъпкани. Има и FM радио и запис на глас. Останалото е без много оплакване. Вграденият плейър може да възпроизвежда аудио файлове в MP3, AAC, WAV и WMA формат.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel A3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel A3

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service