Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel 7 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel 7
 • смяна на високоговорител на Alcatel 7
 • смяна на микрофон на Alcatel 7
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel 7
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel 7
 • Смяна на Звънец на Alcatel 7
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel 7
 • Смяна на Камера на Alcatel 7
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel 7
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel 7
 • Отключване на Alcatel 7
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel 7

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel 7 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel 7 Варна

Производител: Alcatel
Модел: 7

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel 7

Описание

Сервиз на Alcatel 7 Варна

Изглежда, че клиентите на MetroPCS ще получат още една опция. Компанията обяви пускането на пазара на новия Alcatel 7, среден клас телефон, който има за цел да предложи отлична стойност за парите си. Инфраструктурите са настрана, телефонът изглежда има много какво да предложи, от страхотен дизайн до сравнително актуален софтуер. Това е добра новина за тези, които искат телефон, който изглежда първокласно и има някои премия функции като камера с двоен сензор.

Нека да започнем с този дизайн, който, както споменахме, изглежда много хубаво. На гърба на телефона ще намерите вертикално подравнена двойна сензорна камера, под която може да се намери датчик за пръстови отпечатъци – и това е за него. Това е хубав, минималистичен външен вид. На предната страна на телефона има 6-инчов дисплей с малко заоблени ъгли и макар че не изглежда съвсем като устройство с флагманско качество, изглежда доста хубаво. Дисплеят има разделителна способност 2160 x 1080 и съотношение 18: 9.

Сервиз на Alcatel 7 Варна

Под капака телефонът разполага с чипсет MediaTek MT6763T, който е приличен чип, макар и категорично среден. Чипът е съчетан с 2GB RAM и 32GB съхранение. За щастие устройството разполага и със слот за MicroSD карта, чрез който можете да разширите капацитета до 128GB.

Сервиз на Alcatel 7 Варна

Гореспоменатата камера с двоен сензор се отличава с един 12-мегапикселов първичен датчик и един вторичен сензор с 2 мегапиксела. Вторият сензор е наистина построен за улавяне на дълбочината, така че не се тревожете прекалено много за ниската резолюция. Предната камера е с 8 мегапиксела. Не на последно място е батерията от 4000 mAh, която всъщност е доста голяма батерия и трябва да помогне да се гарантира, че телефонът ще издържи поне един ден ползване.
Телефонът разполага и с няколко допълнителни функции. Alcatel Alcatel 7 идва с “Face Key”, която е система за разпознаване на лица. Все пак Face Key може да е удобен за някои потребители

Сервиз на Alcatel 7 Варна

Alcatel 7 разполага с порт USB тип C, който поддържа протокола Pump Express 2.0 на TCL. На теория това означава, че телефонът може да се зареди 50% само за половин час, когато е свързан към адаптера.
В Alcatel 7 не се предлагат много начини за изключителни функции, но функцията за разпознаване на лица на компанията ви позволява да отключите телефона си просто като го разгледате. Както и при другите устройства с Android, това не е сигурна форма на удостоверяване, като технологията Face ID, която е наясно с 3D на Apple; Системата на Alcatel не може да се използва за потвърждаване на плащанията, нито на други места, освен на заключващия екран.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel 7, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel 7

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service