Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Alcatel 5 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel 5
 • смяна на високоговорител на Alcatel 5
 • смяна на микрофон на Alcatel 5
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel 5
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel 5
 • Смяна на Звънец на Alcatel 5
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel 5
 • Смяна на Камера на Alcatel 5
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel 5
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel 5
 • Отключване на Alcatel 5
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel 5

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel 5  – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Alcatel 5 Варна

Производител: Alcatel
Модел: 5

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel 5

Описание

Сервиз на Alcatel 5 Варна

Alcatel 5 – това е евтин апарат по стандартите на съвременния  пазар на мобилни смартфони, който, обаче в момента е лидер в семейството на Alcatel. Компанията TCL, която е собственик на марката, след придобиването на марката Blackberry е станал гнездящ продукти от тези две марки далеч един от друг, както и на Alcatel продукти на фона на премията Blackberry е назначен по-ниска ценова ниша. По този начин, безценен в много отношения, но в нещо със сигурност интересен, Alcatel 5 се оказа доста достъпен модел.

Сервиз на Alcatel 5 Варна

Външен вид и използваемост
Корпусът в Alcatel 5 е напълно пластмасов, но дизайна: е много добър, горния и долния край са фиксирани с панели, изработени от хромиран метал. На предната страна тялото се стеснява, в профила смартфонът изглежда доста тънък, в ръката поради наклона и малката маса лежи перфектно, не се плъзга и не събира пръстови отпечатъци. В джобовете на дрехите, дължащи се на лекия и тесен корпус, смартфонът се поставя без проблеми. Като цяло, по отношение на ергономията, работата с Alcatel 5 е удоволствие. За качеството на материалите и за сглобяването претенции няма – всичко е ясно регулирано, не скърца при компресия, тялото е монолитно. Матовата повърхност на тялото изобщо не е хлъзгава, но допълнението към капакът в комплекта няма да навреди. Китайските производители като Oppo и Vivo, дори и Huawei, вече са научили, че е по-лесно да получите прозрачно покритие в комплекта, отколкото да го търсите под рядък модел. 

Сервиз на Alcatel 5 Варна

Предният панел под стъклото е добре украсен с геометричен модел под формата на надлъжни линии и това веднага обогатява образа. Всички елементи над екрана са разположени симетрично, индикаторът за събития е на разположение – като цяло, пълно удоволствие. Под екрана няма бутони за хардуерно докосване, остава само много тясна лента с празно пространство. TCL не изгражда собствено лого. Слотът за карти е хибриден: може да бъде оборудван с две Nano-SIM карти или карта с памет с една Nano-SIM карта. В горния край има отвор на допълнителния микрофон и 3,5 мм аудио изход за слушалки. В същото време, USB портът е представен в долния край с модерен и съвременен конектор тип-C и е толкова приятен, че можете дори да простите неговата асиметрична позиция по отношение на надлъжната ос. В долния край се показва главният високоговорител, както и микрофона. 

Сервиз на Alcatel 5 Варна

В допълнение към златния цвят (Metallic Gold) Alcatel 5 се продава и в черно, което изглежда още по-красиво и по-строго. Смартфонът не е получил защита срещу влага.

Екран
Alcatel 5 е снабден с IPS дисплей, покрит със защитно 2.5D стъкло Asahi Dragontrail. Екранът с диагонал 5,7 ” е опънат, има съотношение 18: 9 и разделителна способност 1440 × 720, неговите физически размери са 65 × 130 mm. Рамката около дисплея е тясна: 3 мм отстрани, 7 мм отдолу и 16 мм отгоре.
Възможно е да се използва автоматично регулиране на яркостта въз основа на работата на сензора за околна светлина. Мултитъч тестове диагностицират подкрепа за 5 едновременни докосвания. Предната повърхност на екрана е направена под формата на стъклена плоча с огледална гладка повърхност, устойчива на драскотини. Съдейки по отражението на обектите, анти-отблясъчните свойства на екрана не са по-лоши от екрана на Google Nexus 7.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel 5, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel 5

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service