Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на OnePlus 10T 5G Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на OnePlus 10T 5G
 • смяна на високоговорител на OnePlus 10T 5G
 • смяна на микрофон на OnePlus 10T 5G
 • смяна на клавиатура на OnePlus 10T 5G
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на OnePlus 10T 5G
 • Смяна на Клавиатурна платка на OnePlus 10T 5G
 • Смяна на Звънец на OnePlus 10T 5G
 • Смяна на Лентов кабел на OnePlus 10T 5G
 • Смяна на Камера на OnePlus 10T 5G
 • Смяна на Капак батерия на OnePlus 10T 5G
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на OnePlus 10T 5G
 • Отключване на OnePlus 10T 5G
 • и други услуги

Разкодиране на OnePlus 10T 5G

Тест, диагностика и профилактика на OnePlus 10T 5G – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на OnePlus 10T 5G Варна

Производител: OnePlus
Модел: 10T 5G

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm OnePlus 10T 5G

Описание

Сервиз на OnePlus 10T 5G Варна

Дизайн
OnePlus 10T 5G
е най-новият и най-добрият флагмански смартфон от OnePlus и събира някои от най-добре работещите хардуери в едно. Дизайнът му е изцяло нов и уникален по рода си, а усещането при употреба е страхотно и първокласно. Мощният чипсет, невероятна камера и супер бързо зареждане са само част от предимствата му. Дизайнът на OnePlus 10T 5G е съставен от алуминиева рамка, 6,7 инчов OLED екран, защитен от Gorilla Glass Victus. Задния панел е стъклен и матиран, за да не задържа по себе си пръстови отпечатъци. Предпазен е и от надрасквания или счупване от Gorilla Glass 5.

Сервиз на OnePlus 10T 5G Варна

Дисплей
OnePlus 10T 5G 
има един от най-добрите и ярки, отчетливи и цветни дисплеи с честота на опресняване от 120 Hz, за да поддържа изпълнението на всяка една задача гладко. Сензорът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана. Резолюцията на дисплеят е 3216 X 1440 пиксела. Притежава различни режими, като например “автоматична яркост” “нощен режим” “персонализиране на цветовете” “комфорт на очите” “режим естествени тонове”, както и много други, позволяващи да заявите предпочитанията си.

Сервиз на OnePlus 10T 5G Варна

Батерия
Батерията на OnePlus 10T е с капацитет 5000 mAh. Поддържа бързо 80W зареждане, което за 32 минути ще зареди напълно батерията. Налична е и функция за 50W безжично зареждане. Но това дори не е всичко – обратно безжично зареждане също е възможно. Излишно е да се коментира, че OnePlus са се постарали максимално да не оставате без заряд.

Сервиз на OnePlus 10T 5G Варна

Камера
Относно камерата – в задната част на устройството ще забележите три сензора, като четвъртият прорез на подложката на камерата принадлежи на светкавицата. Насладете се на тройна камера от ново поколение, разработена съвместно от OnePlus и Hasselblad. С персонализиран сензор IMX789, максимално намаляване на шума и по-висок динамичен обхват, можете да заснемате изображения и картини от вашето въображение. Калибрирането – Natural Color Calibration от второ поколение с Hasselblad предоставя по-богати, по-динамични цветове на изображенията. Благодарение на режим “рибено око” можете да създадете уникални персонални емоджита на вашите любимци или близки.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на OnePlus 10T 5G, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за OnePlus 10T 5G

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service