Смяна / ремонт лентов кабел

Едни от най-често срещаните повреди в света на мобилните телефони засягат

техните

лентови кабели. Това се дължи на факта, че те са много фини и крехки и понякога дори при лек удар или изпускане могат да се прекъснат. За щастие днес съществуват магазини за техника, резервни части и аксесоари като нашия Сервиз за gsm Skyfon – Варна, където можете да намерите на съвсем достъпни цени елементи за поправка като лентовите кабели със сервиз на телефонът ви.

Купувайки си ги от утвърдени магазини ( сервизи ) като нашия, вие не само ще си спестите скъпия ремонт на повредения телефон, но ще си доставитe малко повече сигурност по отношение на качеството, защото можете да бъдете сигурни какво купувате. Лентовите кабели се използват за множество връзки в тялото на вашия телефон и са от особена важност. Те могат да свързват двата панела на телефоните от типа „мида“. В тези случаи честата употреба на телефона и по рязкото му отваряне или затваряне и най-често ударите износват лентовите кабели и прекъсват връзката на телефона и клавиатурата му към дисплея. Точно за този модел телефони това се оказва съществен проблем и вие лесно можете да го решите, като поръчате подходящия лентов кабел. Лентовите кабели се из

ползват още за връзката със страничните бутони на някои от моделите телефони, за светкавицата във фотоапарата на други от моделите, за антената, диспея, слушалката, микрофона. Изобщо лентовите кабели на всеки телефон свързват отделните му компоненти, за да може качествено и безусловно той да работи, изпълнявайки всичките си налични функции. Ако имате повреда в мобилния си телефон, която не можете да установите на пръв поглед, нявярно тя е засегнала някои от лентовите кабели. За тяхната смяна и поправка е необходима намесата на специалист, които може да намерите в наше лице. Ние ще ви сменим лентовиш кабел професионално и ще ви дадем гаранция за свършената работа.

Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.