HomeSmartphone AppleAppleСервиз на Apple iPhone 8
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony

 

 

Сервиз на Apple iPhone 8

 • Смяна на LCD дисплей на Apple iPhone 8
 • Смяна на софтуер на Apple iPhone 8
 • Смяна на букса на Apple iPhone 8
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Apple iPhone 8
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Apple iPhone 8
 • Смяна на преден и заден панел на Apple iPhone 8
 • Ремонт на слушалки на Apple iPhone 8
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Apple iPhone 8
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Apple iPhone 8
 • Смяна на вибрация на Apple iPhone 8
 • Ремонт или смяна на портове на Apple iPhone 8
 • Ремонт на аудио жак на Apple iPhone 8 и др.

Разкодиране на Apple iPhone 8 - ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Apple iPhone 8 - ЦЕНА 15лв.

  Apple iPhone 8    

 

Apple iPhone 8

 

Производител: Apple
Модел: iPhone 8

Apple iPhone 8 
Описание и преглед на iPhone 8

На неотдавнашна конференция на компанията Apple е обявена широка гама от маркови джаджи апарати: Apple Watch Серия 3, Apple TV 4K HDR, както и нещо, което се чака от всички – Apple iPhone 8 новият елементи и 8 Plus. Както и революционния iPhone X. Всички очакваха че производителят ще ни изненада с  iPhone 7s и 7s Plus, но се оказа серията “осем”. Корпоративният стила на Стив Джобс и фразата “още нещо”, с иновативния iPhone X (iPhone 10) беше представен. Apple iPhone 8, неговите характеристики, дизайн и характеристики.

 


Apple iPhone 8 

 

Като цяло, новостите в апарата не са много по-различни като в предшественика – iPhone 7. Но това няма да бъде Apple, ако не направи промени. След много години на употреба на метал компанията се върна към корените си. Корпусъс на телефона е изцяло стъклен, а рамките са изработени от алуминий. Такава сплав, се използва в космическата индустрия, следователно, няма равна. Размерите са приблизително сравними с iPhone 7 – 67.3×138.4×7.3mm с тегло 148 грама. Телефонът получи актуализирани цветови решения – злато, сребро и необичайно “сиво”. Интересен факт е, че цветната палитра на рамките зависи от цвета на самата притурка, т.е. те ще бъдат боядисани в тона на телефона.

 

iPhone 8 Дисплей

 

Що се отнася до дисплея, не може да се направи без иновации: 4.7-инчов RetinaHD с патентована технология TrueTone, която позволява на цветовете на екрана да се приспособят към околното осветление. Благодарение на този “чип” всяко четене или гледане на видео става много по-удобно. Преди това тази технология е била използвана само в iPad Pro. Заслужава си да се подчертаят пикселите с двоен домейн и подобреното оцветяване, които са насочени към подобряване на качеството на изображението.

 


APPLE IPHONE 8

 

Процесорът на телефона е най-новият A11 Bionic. Чипсетът е наистина уникален: 10-нанометровата технология, благодарение на която е възможно да се побере рекорда за смартфони за брой транзистори – 4,3 милиарда. Това е първият шест-ядрен процесор за iPhone, който използва нова система за споделяне на натоварвания (едновременно действие на всички ядра), различна от стандартната система за клъстери. Четирите ядра “Mistral” са предназначени за общи ежедневни задачи, а останалите 2 “Monsoon” – за ефективни и продуктивни приложения. Презентацията каза, че първите две от шестте ядра ще бъдат с 20% по-бързи от процесора A10, който работи на седмата версия. Работата на четирите оставащи ядра е по-бърза от предшественика с 70%. Графичният чип също е собственост, с 30% по-продуктивен от този на iPhone 7/7 Plus. Предложените показатели за рейтинга на антунта са над 240 000 пункта. Индекси на вградената памет – 64GB и 256GB, и оперативно – 2GB.

 

Продукт известен още и като apple iphone 8,  APPLE IPHONE 8, Apple iPhone 8, iPhone 8

 

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  apple iPhone 8

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPhone 8, за частни и корпоративни клиенти.

 

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София