Сервиз на Xiaomi Redmi Note 3

Samsung Galaxy S9+
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 3

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi Note 3
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Redmi Note 3
 • смяна на микрофон на Xiaomi Redmi Note 3
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Xiaomi Redmi Note 3
 • Смяна на Клавиатурна платка на Xiaomi Redmi Note 3
 • Смяна на Звънец на Xiaomi Redmi Note 3
 • Смяна на Лентов кабел на Xiaomi Redmi Note 3
 • Смяна на Камера на Xiaomi Redmi Note 3
 • Смяна на Капак батерия на Xiaomi Redmi Note 3
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi Note 3
 • Отключване на Xiaomi Redmi Note 3
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi Note 3  – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi Note 3 – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi Note 3

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Redmi Note 3

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi Note 3

Описание

Сега традиционно Xiaomi в края на годината актуализира състава на смартфоните Mi Note. Героят от 2017 г. със сериен номер 3 е изненадващо малък като предшественика си: изкривените ръбове на дисплея са изчезнали, AMOLED и IPS-матрицата, камерата се е удвоила и се е преместила в ъгъл и като цяло дизайнът прилича на напълно различно устройство на продавача. Устройството е опаковано в кутия с черен цвят с голям ирисцентен етикет “Note 3” – невъзможно е да се обърка. Вътре, всичко е скромно: самият смартфон, документация, иглата за отделението за SIM, адаптер за захранване, USB кабел тип-C и адаптер за мини жака за слушалки. Малкият бонус е черен полупрозрачен мек силиконов калъф.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Външен вид
Изглежда, че при стартирането на дизайна на Xiaomi Mi Note 3 специалистите на компанията са решили да се въздържат от експерименти. Без допълнително усилие, защото той прилича на флагмана Mi 6, адаптиран за 5,5-инчов дисплей и … изобщо всичко. Страничните рамки на екрана са минимални, но горната и долната част са стари по размер. Отгоре е решетката на говорителя, обектива на предната камера, сензорите за близост и осветление, а в десния ъгъл има бял светодиоден индикатор. Под дисплея има бутони с докосване. В съчетание със сензора за пръстови отпечатъци бутона “Home” е забележимо вдлъбнат в корпуса. Другите два бутона – “Меню” и “Назад” – имат точки на фоново осветление и при желание се заменят чрез настройки. На същото място можете да зададете допълнителни скриптове за използване на бутоните. Защитното стъкло много леко се огъва около краищата.

Сервиз на Xiaomi Redmi Note 3

Задният панел също е покрит със стъкло, но за разлика от предния панел, той активно събира отпечатъци. В горния ляв ъгъл има две “лещи” на главната камера и двуцветна жълто-оранжева светкавица. Всеки от обективите е покрит със собствено защитно стъкло, т.е. ако задният панел се спука след падане, той няма да повлияе на възможностите за снимки. Над равнината на корпуса камерата не изпъква. Рамката за смартфони е изработена от метал. От лявата страна има само гнездо за две нано-SIM карти. От дясната страна на физическите бутони се намира и бутона за силата на звука.

Интерфейс
Апарата работи върху стабилната китайска версия на MIUI 8.5, която е инсталирана на Android 7.1.1 Nougat. Въпреки това, няма съмнение, че международният фърмуер скоро ще се появи, устройството ще бъде обновявано на MIUI 9, а в бъдеще – на Android 8.0 Oreo. Интерфейсът е познат на собствениците на Xiaomi: маркови квадратни икони със заоблени ъгли, възможност за инсталиране от темата на корпоративния магазин на вкус, липса на отделно меню за приложения. 

Продавачът е инсталирал процесор в Mi Note 3 от средния сегмент – Qualcomm Snapdragon 660. От осемте ядра половината работят при тактова честота от 2,2 GHz, другата половина спестява мощност на батерията при 1,8 GHz. RAM – 6 GB, 64 ГБ постоянна памет.

Ремонт на Xiaomi Redmi Note 3

Ергономия
Да задържите смартфона в едната ръка е удобно – отчасти благодарение на успешните размери с доста голям диагонал на дисплея, отчасти заради заоблената задна част на апарата. Mi Note 3 се отличава с висококачественото си производство: може да издържи на опитите да го огънете, механичните бутони са перфектно изработени при натискане, при докосване веднага се задействат. Уви, дизайнерите на смартфона не намериха мястото за аудио входа, така че ще трябва да използвате пълен адаптер, слушалки с USB съединител тип-C или безжичен. Диагоналът на IPS-дисплея на Mi Note 3 е 5.46 “, а неговата резолюция е 1920×1080, което дава 403 ppi. Дисплеят има добро представяне на цветовете, а дори и за черно е трудно да се открие неизправност. Ъгълът на гледане е максимален, когато устройството е завъртяно, цветовете изобщо не са изкривени. Сензорът разпознава до 10 едновременни докосвания. Минималното ниво на яркост е традиционно за Xiaomi смартфоните и е много ниско – в тъмното, можете да използвате устройството удобно, най-важното, не забравяйте да върнете плъзгача до мястото, преди да излезете. И при слънчево време, можете да се върнете смело до максимум – достатъчно, за да видите лесно на екрана. Ако желаете, можете да настроите цветната температура на дисплея или да включите режима на увеличен контраст на изображението. 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi Note 3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi Note 3

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.