Сервиз на Xiaomi Mi Note 2

Samsung Galaxy S9+
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi Note 2

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi Note 2
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Mi Note 2
 • смяна на микрофон на Xiaomi Mi Note 2
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Xiaomi Mi Note 2
 • Смяна на Клавиатурна платка на Xiaomi Mi Note 2
 • Смяна на Звънец на Xiaomi Mi Note 2
 • Смяна на Лентов кабел на Xiaomi Mi Note 2
 • Смяна на Камера на Xiaomi Mi Note 2
 • Смяна на Капак батерия на Xiaomi Mi Note 2
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi Note 2
 • Отключване на Xiaomi Mi Note 2
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi Note 2 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Note 2 – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi Note 2

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi Note 2

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Note 2

Описание

В края на миналата година Xiaomi Company предложи актуализирана версия на смартфона Mi Note – решенията на горния сегмент с голям диагонал. Модел Xiaomi Mi Note 2 работи Android 6, въз основа на Qualcomm Snapdragon 821 оборудван с цял екран HD-OLED с диагонал 5,7 платформа “, има конфигурация RAM и флаш памет 4/64 или 6/128 GB GB подпори две Nano-SIM карти и мрежа от четвърто поколение, оборудван с USB порт тип-С, датчик за пръстови отпечатъци и NFC. В допълнение, устройството е с интересен дизайн на тялото, изработеи от стъкло и метал.

Xiaomi Mi Note 2 се превърна в първия смартфон, в който компанията приложи извит дисплей. В допълнение, телефонът има водеща производителност благодарение на чипа Snapdragon 821, както и добри възможности за снимки.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Първоначално новостта беше представена само на местния пазар в Китай и имаше съответния фърмуер – само с китайски и английски, без услугите на Google, но с маркови китайски програми. Публикуването на материала върху него вече очакваше своя ред за обявяването, но освободената международна версия на фърмуера обърка плановете. Решихме да повторим тестването на устройството на нови версии на софтуера, тъй като зависи много от повечето домашни потребители, разбира се, международният вариант е по-интересен. Освен това може да е полезно да се сравни международната и китайската версия по скорост. Освен това в текста, освен ако не е посочено друго, това е международен фърмуер MIUI 8.2.3.0.

Сервиз на Xiaomi Mi Note 2

продуктивност
Като чипсет Xiaomi Mi Note 2 използва Qualcomm Snapdragon 821. Това е около 10% по-бърз от Snapdragon 820 и в момента е най-бързият мобилен процесор. Вероятно преди първите устройства на процесора да са с номера 835. Те скоро ще се появят, но те едва ли ще бъдат причина да заменят Mi Note 2 с друго устройство.

Защо? Сегашната комбинация от бърз процесор, Adreno 530 графичен ускорител и най-бързата мобилна памет UFS 2.0 позволява смартфона уверено да се справи с всички задачи все още 1-2 години. И днес, той показва само феноменални резултати.

Неофициално има две версии на Xiaomi Mi Note 2. Първата версия са предназначени изключително за китайския пазар и тези потребители, които не пътуват извън страната. Моделът е оборудван с 4 GB RAM и 64 GB вътрешна памет (напомням ви, карти с памет не се поддържат). Другата версия е съответно 6 и 128 GB.

Глобалната версия за продажба в други азиатски страни има 6 GB оперативна и 128 GB вътрешна памет. Тази опция е скъпа, но за мнозина няма алтернатива. Факт е, че поддържа всички LTE групи 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 38, 39 , 40, 41.

Ремонт на Xiaomi Mi Note 2

Всички извити екрани са OLED. Това се случи поради особеностите на тяхното производство. Някой може да каже, че органичните светодиоди имат неправилно предаване на цветовете. Вярвам, че трябва да решите сами.

Диагонала на дисплея на Xiaomi Mi Note 2 е 5,7 инча, с разделителна способност от 1920 x 1080 пиксела плътност дава 386 точки на инч. Съвременните стандарти не са най-високото, но най-оптималното решение.

Отделно, трябва да се отбележи, че този дисплей може да възпроизвежда цветове NTSC с 110%. Това означава, че повече от стандартните цифрови телевизионни предавания. Така че цветното предаване на Note 2 е просто отлично.

Не по-лоши от другите технически параметри на екрана. Ясно, отличен контраст. Всичко това, за да постигнете пълен ефект на потапяне в това, което се случва на екрана. Дори и  PenTile липсва. И това е най-важното за OLED-дисплея.

Смартфонът е снабден с отличен модул с резолюция 22,56 Mp (5 488 × 4 112 пиксела), базиран на матрицата Sony IMX318 с размер на пиксела 1 / 2,6 “. В допълнение, приспособлението за камера има добра апертура f / 2.0 и 80-градусов (широкоъгълен) 6-лъч. Дори е с електронната стабилизация!

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Note 2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi Note 2

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.