Сервиз на Xiaomi Mi Mix 2S

Samsung Galaxy S9+
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi Mix 2S

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi Mix 2S
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Mi Mix 2S
 • смяна на микрофон на Xiaomi Mi Mix 2S
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Xiaomi Mi Mix 2S
 • Смяна на Клавиатурна платка на Xiaomi Mi Mix 2S
 • Смяна на Звънец на Xiaomi Mi Mix 2S
 • Смяна на Лентов кабел на Xiaomi Mi Mix 2S
 • Смяна на Камера на Xiaomi Mi Mix 2S
 • Смяна на Капак батерия на Xiaomi Mi Mix 2S
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi Mix 2S
 • Отключване на Xiaomi Mi Mix 2S
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi Mix 2S – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Mix 2S – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi Mix 2S

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi Mix 2S

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Mix 2S

Описание

Xiaomi е четвъртата по големина компания за смартфони в Европа, а новият Mi Mix 2S е една от причините за това. Наличен и невероятен, този телефон от висок клас трябва да има цена два пъти по-голяма от сума си в действитеност.

Усъвършенстваната класация на Mi Mix 2S, красивият дизайн и спецификацията на тежките характеристики затрудняват разглеждането на други флагмани по съвсем различен начин.

Ключовите нови функции в този модел “S” в сравнение с предишния Mi Mix 2 включват по-бърз процесор Snapdragon 845, двойна камера с безжично зареждане AI и Qi. Както и невероятен 18: 9 голям екран, на който и преди се възхищавахме, и прекрасен керамичен дизайн, който на черния модел (наличен е и в бяло) има 18K златист цвят отзад.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Едно от най-забележителните неща за Mi Mix 2S винаги е било неговият дизайн. Оригиналният Mi Mix пуска пълната тенденция на пълния дисплей и по това време е невероятно футуристичен.

Дисплеят е подобрен (Mi Mix 2S), намален е до 5,99 инча (което също означаваше намаляване на общата големина на устройството и капацитета на батерията), но запазва познатия си дизайн, включително керамичната кутия.

Сега в версия 3 (или по-точно 2.5), Mi Mix 2S е почти неразличим от Mi Mix 2. Телефоните са с еднакъв размер, с размери 158.6×74.9×8.1mm и тежи 189g, със същия 5.99 в дисплей и 3400mAh батерия.

Съществуват някои фини разлики, като например редът от пробити отвори вляво от USB-C порт е заменен от един отвор за микрофона.

Сервиз на Xiaomi Mi Mix 2S

Отзад камерата с един-обектив с двойна светодиодна светкавица се премести от горе в средата в горната лява част, сега се присъедини и втора камера, като светлината разделя двете. Тя все още изпъква леко от тялото, а на черния модел има най-малко 18К. Докосва се така, както и керамичното тяло, което маркира Mi Mix 2S като премиум телефон.

Скенерът за пръстови отпечатъци, който преди е бил под камерата, не е преместен. Може да се видим това интегрирано към екранната технология, като се има предвид, че Mi Mix винаги е бил известен с революционния си дизайн (първоначално беше концептуален телефон).

Една промяна, която се вижда под внимателно наблюдение, е все по-малко заоблените ръбове отзад, което прави Mi Mix 2S по-удобен с една ръка и разкрива по-малко от алуминиевата рамка, гледана отзад.

Ремонт на Xiaomi Mi Mix 2S

Чувства се много по-твърд от смартфоните с огледално покртие, а отпред има Gorilla Glass 4, за да защити дисплея. Все още не е водоустойчив.

Екран
Mi Mix 2S е снабден с екран 5.99inc 18: 9, който има резолюция Full HD + 2160×1080 пиксела. Макар че това не е толкова високо, колкото телефоните Quad-HD +, като например Galaxy S9, но телефонът по подразбиране е Full HD +, за да увеличи максимално живота на батерията във всеки случай. И това все още е съвсем ясно, показвайки добре детайлни изображения и текст без размиване. Xiaomi все още не е добавил Quad-HD дисплей технология към всеки телефон в своята серия. Това е приличен панел, който осигурява реалистични цветове, добър контраст и силен ъгъл на гледане.

Процесор и производителност
Mi Mix 2S използва един и същ процесор на Qualcomm Snapdragon 845, като по-голямата част от 2018 водещи Android, чип, който е изграден върху производствения процес от второ поколение 10nm и обещава значителни печалби в суровата производителност и енергийната ефективност.  2.8GHz и интегриран с Adreno 630 GPU.

В реалния свят, Xiaomi е бързо и отзивчиво устройство, независимо от това, с което се занимавате с него и колко неща изпълнявате наведнъж.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Mix 2S, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi Mix 2S

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.