Сервиз на Xiaomi Mi 8

Samsung Galaxy S9+
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi 8

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi 8
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Mi 8
 • смяна на микрофон на Xiaomi Mi 8
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Xiaomi Mi 8
 • Смяна на Клавиатурна платка на Xiaomi Mi 8
 • Смяна на Звънец на Xiaomi Mi 8
 • Смяна на Лентов кабел на Xiaomi Mi 8
 • Смяна на Камера на Xiaomi Mi 8
 • Смяна на Капак батерия на Xiaomi Mi 8
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi 8
 • Отключване на Xiaomi Mi 8
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi 8 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi 8 – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi 8

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi 8

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi 8

Описание

Китайският производител реши да не пуска модел с име Mi 7 и даде на пазара през 2018 г. своя годишен флагмански смартфон с името Xiaomi Mi 8. Той зае мястото на наследника на миналата година топ модела Mi 6, т.е. стана лидер на цялата линия. Според официалната версия това се случи, защото новостта бе създадена в чест на 8-тата годишнина на компанията. Интересът към продуктите на Xiaomi е голям в цял свят и производителят се радва на своите фенове не само с много достъпни мобилни продукти от бюджетния сегмент: дори и смартфоните от висок клас, като сегашната водеща марка Mi 8 с максимална производителност, компанията успява да предложи по-евтини от повечето конкуренти. Възможностите на Xiaomi Mi 8 са много широки, устройството е необичайно.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Задната стена е изработена от стъкло Gorilla Glass 5. Подложката отдолу е огледало, така че задната стена на смартфона блести от лъчите на светлината, можете да видите отражението си в него. Страничната рамка е направена от метал, има заоблена изпъкнала форма. Корпусът е солиден и надежден, без скърцане при компресия, няма пукнатини и неравности, всички е изпълнено на високо ниво. Гърба на стъклото е с много високо качество. Отзад има двойна камера, разположена вертикално. Между нея е инсталирана ярка светодиодна светкавица. Мястото на скенера за пръстови отпечатъци е леко вдлъбнат, лесно се намира на допир. Тези елементи не пречат на смартфона да лежи здраво на твърда повърхност, устройството не се люлее, докосвайки екрана.

Сервиз на Xiaomi Mi 8

На предния панел над екрана има място за обичайния светодиоден индикатор за събития. Решетката високоговорителя и всички останали елементи са групирани в централната част, където за тях е подредена преграда за екрана. Не е предвидена собствена светкавица за предната камера. Под екрана няма елементи, включително бутоните за докосване; тази част на рамката е тясна, на предния панел няма почти никакво място. Ъглите на дисплея вече станаха модерни. Конекторът за две Nano-SIM карти тук не се превръща в хибрид, т.е. не е възможно да промените някоя от тях на карта с памет microSD. В Xiaomi усещането, че смартфон с вградена памет до 256 GB не се нуждае от разширяване. Самия слот се изтласква отстрани, изважда се стандартно с помощта на “ключ”. Поддържа се подмяната на горещи карти. В горния край можете да намерите само малък отвор на допълнителния микрофон, няма повече елементи тук. Главният високоговорител е свързан към долния край, има и USB съединител тип-C. Отворите на микрофона не се виждат – най-вероятно се крие зад празния сегмент на решетката. За съжаление, отказът на 3,5-милиметровото аудио изход към слушалките, след абсурдното решение на Apple, беше подкрепен от много производители, а Xiaomi не е изключение. Ще трябва да купуват безжични слушалки или да използвате адаптери.

Ремонт на Xiaomi Mi 8

Смартфонът има AMOLED-дисплей прикрит с 2.5D-стъкло с наклонени ръбове Gorilla Glass 5. Физическите измерения на “чист” екран съставляват 68 х 135 mm. Диагонал – 6.21 инча, а резолюцията на екрана – 2248 × 1080 съотношение 18.7: 9 и точки плътност от около 402 точки на инч. Рамката около екрана е с дебелина на стените около 3 мм от върха – 9 mm, отдолу – 8 мм. Екранът заема 88.5% от площта на предния панел.

Възможно е да се използва автоматично регулиране на яркостта въз основа на работата на сензора за околна светлина. При настройките по подразбиране мултитъч тестовете диагностицират поддръжка за 10 едновременни докосвания. Естествено, има режим Always On е включен, който обаче, ако искате, можете да го изключите.

Предната повърхност на екрана е направена под формата на стъклена плоча с огледална гладка повърхност, устойчива на драскотини. Съдейки по отражението на обектите, анти-отблясъците, свойствата на екрана не са по-лоши от екрана на Google Nexus 7 (2013). Този екран използва матрицата Super AMOLED – активна матрица върху органични светлинно-излъчващи диоди. Цветното изображение се създава, като се използват подпиксели от три цвята – червен (R), зелен (G) и син (B), но червените и сините подпиксели са половината от това, което може да бъде обозначено като RGBG. Това се потвърждава от фрагмент от фотомикрография.

камера
Предната камера със сензора Samsung S5K3T1 има разделителна способност от 20 мегапиксела и обектива с апертура F2.0 (размер на пиксела 1,8 μm). Различни ефекти за подобряване и режим на портрет с фоново размазване се поддържат. Способността да се разпознават лица дори в пълна тъмнина се реализира. Няма собствена светкавица.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi 8, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi 8

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.