Сервиз на Xiaomi Mi 8 Explorer

Samsung Galaxy S9+
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi 8 Explorer edition (EE)

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • смяна на микрофон на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • Смяна на Клавиатурна платка на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • Смяна на Звънец на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • Смяна на Лентов кабел на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • Смяна на Камера на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • Смяна на Капак батерия на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • Отключване на Xiaomi Mi 8 Explorer
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi 8 Explorer – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi 8 Explorer – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi 8 Explorer

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi 8 Explorer

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi 8 Explorer

Описание

31 май 2018 г. в презентацията в Шенжен, компанията Xiaomi представи три телефона от линията Mi 8. Най-интересната версия от тях е Xiaomi Mi 8 Explorer Edition (EE). Смартфон с прозрачен задния капак, 8 GB оперативна памет, скенер с пръстови отпечатъци на екрана и 3D функция за отключване на лицето. Това е най-модерният смартфон Xiaomi в момента. Съгласно техническите спецификации, размерите на кутията и размерите на екрана, моделът е подобен на Xiaomi Mi 8. Версията на Explorer Edition се различава в необичайния си дизайн и наличието на дългоочаквани функции, изпълнението на които компанията обеща на своите фенове.

дизайнът, а не техническите характеристики, предизвикват най-голям интерес сред потребителите. Много хора се чудеха дали наистина има прозрачно покритие или е просто фалшива новина, публикувана от популярни чуждестранни публикации. Прозрачното покритие беше изненада, тъй като производителят не обяви преди това подобна техническа характеристика. В чест на своята 8-та годишнина компанията пусна два отделни водещи модела, докато Xiaomi Mi 8 Explorer има революционен потенциал.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Комплектацията на моделът е стандартен и не се различава от конфигурацията Mi 8:

телефон
Защитно силиконово покритие (прозрачно),
адаптер за захранване,
USB кабел тип С,
аудио адаптер тип C,
“клип” за премахване на слота за SIM картата,
гаранционен лист,
потребителско ръководство.

Дизайн и външен вид
Проектната версия на прозрачния Explorer вече не е толкова подобна на тази на iPhone X като стандартната Mi 8. Особено задния панел на телефона. Голяма част от предния панел (97,1 квадратни сантиметра) е заета от дисплея Super AMOLED. Самият екран е изрязан в горната част, където са разположени предната камера и основните сензори. В долната част на екрана е зоната на скенера за пръстови отпечатъци. Отдясно са бутоните за управление на силата на звука и червения бутон за включване / изключване. Отляво – слот за две SIM карти, който се отварят с иглича, която се доставя с комплекта. На долния панел се намират USB тип C, високоговорител и микрофон. На задния панел има само двойна задна камера. На дъното е логото “Mi” и надписът “Designed by Xiaomi”. И най-важният нюанс на дизайна е прозрачното покритие!

Сервиз на Xiaomi Mi 8 Explorer edition

Прозрачен заден капак
Това е този нюанс, който едновременно стана флагман на Xiaomi Mi 8 Explorer, както и голяма причина за дискусии и критики към компанията. Буквално на следващия ден в популярните медии имаше новини, че прозрачната корица е фалшив. По-точно панелът е наистина прозрачен, но това, което е под него, е “имитация”, а не вътрешни части на подвижното желязо.

Ремонт на Xiaomi Mi 8 Explorer edition

Екран
Устройството има същия екран като този на Mi 8, диагонал 6,21 инча. Характеристиките на дисплея са абсолютно идентични.С новия интерфейс MIUI 10. Благодарение на черната кутия, става подобен на екрана на обикновен телефон, но много по-голем по размер.

Спецификации Xiaomi Mi 8 Explorer
Техническите спецификации са подобни на стандартната версия на флагмана Mi 8. Единствената разлика в хардуера – 8 GB RAM.

Продуктивност
Сърцето на устройството е мощен чипсет Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 AIE. Водещ 8-ядрен процесор (4 ядра Kryo 385 с честота 2.8 GHz и 4 ядра Kryo 385 с честота 1.8 GHz). Мощен графичен процесор Adreno 630 и 8 GB RAM. Благодарение на тази най-съвременна технология, водещият апарат на Xiaomi е сред най-мощните смартфони на 2018 година.

Камера
Флагманът е с двойна камера 12 + 12 MP с размер на пиксела от 1,4 микрона. Това е подробно описание на спецификацията, което се вписва в надписа в близост до камерата. Производителят се фокусира върху предимството на този модел. характеристики Explorer Edition те са напълно идентични с Xiaomi Mi 8. Оптичен сензор Sony IMX363 AI.

20-мегапикселовата предна камера също не се различава от предната  Mi 8. Камерата позволява да правите висококачествени Self, позволявайки замъглите фона (AI Режим Портрет) и засилване на чертите на лицето и кожата (AI за красота).

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi 8 Explorer, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi 8 Explorer

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.