Сервиз на Xiaomi Mi 5S

Samsung Galaxy S9+
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi 5S

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi 5S
 • смяна на високоговорител на Xiaomi Mi 5S
 • смяна на микрофон на Xiaomi Mi 5S
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Xiaomi Mi 5S
 • Смяна на Клавиатурна платка на Xiaomi Mi 5S
 • Смяна на Звънец на Xiaomi Mi 5S
 • Смяна на Лентов кабел на Xiaomi Mi 5S
 • Смяна на Камера на Xiaomi Mi 5S
 • Смяна на Капак батерия на Xiaomi Mi 5S
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi 5S
 • Отключване на Xiaomi Mi 5S
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi 5S – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi 5S – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi 5S

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi 5S

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi 5S

Описание

Телефонът идва в аскетична кутия, на гърба на която има стикер с основните характеристики. Вътре: смартфон, документация, USB кабел тип С, зарядно устройство. Пакетът е стандартен за телефоните Xiaomi. Производителят има утвърдена посока на аксесоарите, за да можете лесно да намерите калъф и слушалки за Mi 5s. Екранното стъкло е закръглено и металните скосявания са нарязани по такъв начин, че да не създават неудобство за ръката. Стъклото / керамиката отстъпват на практична алуминиева сплав. 

софтуер

Xiaomi Mi 5 е базиран на MIUI 7, а Mi 5s вече е с MIUI 8 (базиран на Android 6.0.1 Marshmallow). За смартфона има няколко фърмуера. 

Както попълване на Xiaomi Mi 5S застъпва нов процесор Snapdragon 821. Разработчиците изкуствено са занижили неговата честота до 2,15 GHz, но може би отчасти се дължи, че този смартфон се радва на отлична автономия – едно пълно зареждане на батерията (3200 мАч) осигурява по-девет часа възпроизвеждане видео или седем и половина часа непрекъсната активна работа (интернет, редактиране на снимки и т.н.).

Смартфонът е снабден с много бърза памет – изтеглянето и инсталирането на приложения отнема няколко секунди. Има две версии на устройството: едната има 3 GB оперативна памет и 64 GB диск, а останалите 4 и 128 GB, както и поддръжка на технологията 3D Touch Display. Не е предоставена версията от 32 GB, което е правилно, като се има предвид липсата на поддръжка на карта с памет.

Сервиз на Xiaomi във Варна

От време на време китайският гигант Xiaomi изненадва с технологията на водещите си линии. Този път актуализираният “пет” – Xiaomi Mi 5S – очарова с визия, USB конектор тип C, актуализиран SoC и нов ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци, който разпознава пръстови отпечатъци дори от мокри или мръсни пръсти. Към името е добавено само едно писмо – има наистина много промени. 

Дизайн и ергономичност

Непрекъснатостта в дизайна на новата флагмашина Xiaomi Mi 5S не изглежда като предишния Mi 5. Новостта беше затворена в изцяло метален корпус с пластмасови ленти за антени, а “пет” беше направен от стъкло. От предишното поколение Mi 5S има извита форма на задния панел и камерата в горния ляв ъгъл. Бутонът “Начало” в Mi 5S сега не е механичен, а бутон с докосване. Изглежда като малък овален панел, вдлъбнат под стъклото, и вече няма скорост. За да го задействате, просто трябва да го докоснете. Четецът за пръстови отпечатъци на Snapdragon Sense ID е интегриран в бутона. До бутона “Home” има бутони “Назад” и “Меню” – те са оборудвани със светодиоди, които светват, когато приспособлението е отключено.

Сервиз на Xiaomi Mi 5S

Предната камера и високоговорителя лежат над екрана. От дясната страна има бутони за включване и промяна на силата на звука, а отляво има слот за картата с памет. Можете да инсталирате две нано-SIM карти в него. Поддръжката на microSD в този модел не се предоставя, потребителят може да избира само между 64 и 128 GB. Малки размери – 5,15 ” позволяват използването на устройството с една ръка. Единственият недостатък е острите ръбове: въпреки задния капак, Mi 5S не е съвсем удобен за задържане дълго време в ръката. Освен това се подхлъзва, затова ви препоръчваме да купите калъф, който ще предпази устройството от падане и ще увеличи дебелината му, като подобри сцеплението. 

Скенерът за пръстови отпечатъци се намира на най-удобното място – под екрана. Той работи в повечето случаи ясно и бързо, без да изисква натискане, лесен за допир. Както беше посочено, сензорът отлично разпознава мокрите пръсти.

Пакетът на Xiaomi Mi 5S включва само най-необходимото:  устройството, USB кабел тип С за зареждане, кабел за синхронизиране с компютър и адаптер за захранване 2А.

Ремонт на 

Xiaomi Mi 5S получи качествен IPS екран с отлична яснота – с диагонал 5,15 инча, разделителната способност е 1080×1920 пиксела. В заключено състояние екранът изглежда е без рамки, когато се премахва заключването, малките черни рамки стават видими (те са по-тесни от тези на Mi 5).

Моделът получи функцията за разпознаване на степента на натискане на 3D Touch Display, но е оборудван само при версията от 128 GB.  От гледна точка на ефективността дисплеят е невероятен: той има отлична яснота, както и отлични ъгли на гледане и достатъчна яркост за работа на слънце. От гледна точка на софтуер оглед, MI 5S е много добре: фърмуера ви позволява да настроите цветовата температура на дисплея, има активиране на екрана за превключване чрез двукратно Tapu и включва т.нар режим четене, в който дисплеят поема нюанси на жълто и не се изморяват очите. В настройките можете да изберете приложения, които автоматично ще активират този режим.

Традиционно, флагманът на Xiaomi за Android е получил последното поколение фърмуер MIUI. В допълнение към хубавия външен вид, интерфейсът разширява функционалността на операционната система – например в MIUI има любопитна функция Dual Apps, която “разклонява” приложението, ако е необходимо, за да го използва от два различни акаунта. Това е полезно за клиенти на социални мрежи, при които по правило могат да влязат само с един профил. Изглежда така: в настройките трябва да маркирате необходимото приложение, а след това на работния плот ще има дублирана икона. Съществуват разширени настройки за поверителност, които ви позволяват да заключите всяко инсталирано приложение, като използвате графична парола, която системата ще изисква всеки път, когато стартирате.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi 5S, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi 5S

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.