Сервиз на Xiaomi Mi Note - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Xiaomi Mi Note

 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi Note

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi Note
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Mi Note
 • подмяна на камера на Xiaomi Mi Note
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Mi Note
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Mi Note
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Mi Note
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Mi Note
 • подмяна на батерия на Xiaomi Mi Note
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Mi Note
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Mi Note
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Mi Note
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Mi Note
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi Note
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi Note
 • премахване на защитен код на Xiaomi Mi Note
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Mi Note
 • смяна на ROM на Xiaomi Mi Note
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi Note  – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Note – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi Note

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi Note

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Note

Описание

Дизайн и използваемост
Mi Note продължава да развива дизайнерските идеи, заложени в Xiaomi Mi 4. Основните материали на корпуса са метал и стъкло. В обичайната версия на смартфона задният капак е изработен от стъкло. Има версии на два цвята – бел и черен, а по-късно розов трябва да се появи. Традиционно за Xiaomi, първоначално се появява бялата версия на пазара, а за другите цветове трябва да се чакат дълго време. Размерът на смартфона е стандартен за модели с диагонал на екрана от 5,7 инча. Той е малко по-голям от Meizu M1 Note, но разликата в ширината и височината е почти незабележима, за разлика от дебелината (7 мм). В сравнение с Xiaomi Mi 4, разликата в дебелината е почти два милиметра. Заоблените ръбове на капака добавят удобство, но все още се чувстват по-големи размери, като се справя с Mi Note с една ръка не може да бъде всеки.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Разположението на контролите е познато. Бутоните за включване и регулиране на силата на звука са отдясно, бутонът за захранване е точно под палеца. Те имат ясен среден ход, удобен за използване. От горната страна има вход за слушалки и втори отвор на микрофона, в левия ъгъл на долната част е поставен microUSB, в центъра има широка мрежа от един високоговорител. Разположението на говорителя е добро. Когато смартфонът лежи на масата или в джоба ви, звукът не се заглушава, поради широката решетка, високоговорителят трудно може напълно да се покрие с ръката ви, когато държите смартфона хоризонтално (докато гледате видео или игри). Самият високоговорител е с високо качество – той възпроизвежда силен, чист и ясен звук. Говорителя също е добър, със среден обем на резерва. На предния панел има познато лого Mi, три клавиша за докосване с фоново осветление, камерата, набор от сензори и индикатор за светлина. Настройките ви позволяват да настроите времето за фоново осветяване на бутоните с докосване или да оставите работата винаги. Светлият индикатор може да свети в няколко цвята – това също е конфигурируемо, за различни събития можете да изберете цвят по обичайните начини. Друга положителна точка са леко заоблените ръбове на защитното стъкло на екрана. Благодарение на него, копирането от краищата на екрана е много по-удобно, този жест често се използва в приложенията за Android.

Сервиз на Xiaomi Mi Note

В изграждането на качеството следва да бъдат похвалени – доброто коригиране, върху металната конструкция, изработен точен откос и слотовете за две SIM карти (микро и нано), те приляга добре на мястото си. Като цяло новия Xiaomi Mi Note изглежда чудесно.

Дисплей
Смартфонът получи IPS дисплей от 5,7 инча с FullHD резолюция. Покрит от защитното стъкло Gorilla Glass от трето поколение с леко заоблени ръбове. Диапазонът на регулиране на яркостта е отличен: от 6 до 459 cd / m2 – това е достатъчно за удобно ползване както на тъмно, така и на ярко слънце. Измереният контраст е 1: 902. Екранът е добре калибриран, цветното предаване е естествено, цветовете са наситени и ъглите на гледане са максимални. В настройките можете да промените контраста и температурата на цветовете на изображението. Съществува и специален режим на четене, който намалява количеството сини компоненти в изображението. Когато го включите, картината става жълто-зелена, но при продължително четене очите ви се уморяват по-малко. Интензитетът на този режим може да бъде конфигуриран, включен глобално или само за някои приложения. Дисплея на Xiaomi Mi Note оставя приятно впечатление, отговаря на нивото на водещите смартфони. Възможно е да се открие само повреда на покритието, което предизвика смесени емоции. След продължителна употреба на екрана има отпечатъци, които са безопасно отстраняеми само с почистване.

Ремонт на Xiaomi Mi Note

Операционна система и корпус
Смартфонът изпълнява шестата версия на MIUI, базиран на Android 4.4.4 KitKat. В сравнение с предишните версии на фърмуера, има поне минимални промени, повечето от които са визуални – приложенията и иконите се компресират отново в плосък стил. 

От полезните нововъведения е намаления режим на екрана, който улеснява управлението на едната ръка. Всички останали са оставени както преди – в MIUI няма отделно приложение, всички програми попадат на настолните компютри и се сортират по папки. Външен вид и облик се променя от факта, че се променят не само външния вид на етикети, но и тапети, мелодии, шрифтове, дизайн на отделни заявления за смяна.

Хардуерна платформа
Като база се използва доста актуалното решение – Qualcomm Snapdaron 801, 3 GB оперативна памет и 16 или 64 ГБ вътрешна памет. Слот, както обикновено, не съществува за картата с памет, ако вземем предвид версията от 16 GB, това може да се дължи на недостатъци. 

Както всички водещи аарати с подобно зареждане, смартфонът работи бързо и гладко, може да играете всякакви игри. При ежедневна употреба, включително фотография, Mi Note остава студена и ако играете дълго време на тежки игри, чувствате нормална топлина, ръката ви не ‘гори”. При работа с Wi-Fi или GPS, няма забележки.

Разговори, мултимедия
Xiaomi Mi Note – един от малкото водещи апарати с поддръжка на две SIM карти. Радио модулът в смартфона е един, а логиката на сим четеца не се различава от другите телефони.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Note, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi Note

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.