Сервиз на Xiaomi Redmi 3x

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Redmi 3x

xiaomi-redmi-3x

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi 3x
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Redmi 3x
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Redmi 3x
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 3x
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Redmi 3x
  • Смяна на камера на Xiaomi Redmi 3x
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi 3x
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Redmi 3x

Разкодиране на Xiaomi Redmi 3x- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 3x- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi 3x

 

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 3x

xiaomi-redmi-3x 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 3x

 

Описание

Xiaomi е китайската марка, производител на спортни гривни, таблети, смартфони и така нататък. По-рано тази година, се появи почти уникалното устройство – Xiaomi Redmi 3, надарен с метален корпус, добър процесор, много памет и разполага с добре обмислен и приятен дизайн. Малко по-късно, в средата на пролетта, ще има две устройства – опростена версия Redmi 3А и напредналата Redmi 3S. И двата смартфона изглеждат почти неразличими от оригиналната версия на Redmi 3, но в последния случай е възможно да се отбележи важна характеристика – скенер за пръстови отпечатъци. Без да се замисля, Xiaomi компанията представи още един наследник – Redmi 3 Pro, който отново не получи никакви предимства, но има по-приятен външен вид, превръщайки се в миниатюрно копие. И сега, два месеца и половина, след това китайският производител пусна поредната версия на Redmi 3 с префикс X. Може да изглежда, че това е лудост, но фактът, е че Redmi 3X е предназначен само за вътрешния пазар в Китай .

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Redmi 3X – разлики от redmi 3 / 3A / 3S / 3 Pro
Redmi 3X – смартфон, което е почти пълно копия на Redmi 3S, но по характеристики с изключение на ROM 32 GB е новост, а в Redmi 3S са само 16 GB. От една проста версията на новото устройство се характеризира с четец на пръстови отпечатъци, както и всички, тъй като има голям брой от флаш памет, както и че няма перфорация на задния капак на притурката. Ако сравним Redmi 3X и redmi 3 Pro, промяната е малко по-видими – в Pro версията има Snapdragon 616, а на борда има 3 GB RAM. Въпреки това, представянето на двата процесора и разликата в размера на паметта, не прави значителни промени. Redmi 3X изостава само малко.  

Сервиз на Xiaomi Redmi 3x

От оригиналния модел Redmi 3 новия Redmi 3X е с различен процесор (Snapdragon 430 вместо Snapdragon 616), ROM, RAM паметта (вместо 3 GB е 2 GB) и нов дизайн (липсва перфорация на задната повърхност).  Redmi 3X е оборудван със скенер за пръстови отпечатъци.

Що се отнася до другите разлики, те просто не разполагат: има подобни камера, батерия, екран и материали на производство. Теглото и размерите на Redmi 3X  – 0.1 mm и тегло от 2 грама. Redmi 3X, процесор Qualcomm Snapdragon 430 почти равен с Snapdragon Snapdragon 616 или 617: 430 минути чипсет има по-ниска честота на ядрата (1.4 GHz в сравнение с 1,5 GHz), но неговата графика е нова.  Redmi 3X е по-бърз от всички свои предшественици, тъй като той поддържа бърз пробив 3.0 вместо 2.0.

Ремонт на Xiaomi Redmi 3x

Xiaomi Redmi 3X е на разположение само в два цвята – злато и сребро.  Redmen 3X – почти пълен аналог на Redmen 3C, така че лесно можете да получите ако не този, то другия апарат.

 

Продукт известен още и като Xiaomi Redmi 3x, XIAOMI REDMI 3X, xiaomi redmi 3x, Redmi3x

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 3x, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi redmi 3x

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.