Сервиз на Xiaomi Redmi 3s

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Redmi 3s

xiaomi-redmi-3s

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi 3s
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Redmi 3s
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Redmi 3s
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 3s
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Redmi 3s
  • Смяна на камера на Xiaomi Redmi 3s
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi 3s
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Redmi 3s

Разкодиране на Xiaomi Redmi 3s- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 3s- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi 3s

 

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 3s

xiaomi-redmi-3s 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 3s

 

Описание

Xiaomi Redmi 3S 3GB / 32GB White е новост, настроен да работи с 8 ядрената Snadpragon 430 с тактова честота 1,4 GHz. както и по-мощен графичен чип Adreno 505.
Паметта е 3GB, а вътрешния капацитет на паметта е 32 GB с възможност да се постави картата с памет, до 128GB на мястото на едната Сим карта.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Xiaomi Redmi 3S: перфектен, бюджет, подреден!
Евтин смартфон с мощна батерия – не е от най-популярните думи за търсене сред обикновените потребители. Далеч от това разбиране, устойството трябва да е базирано на обемиста батерия. В това отношение перфектния Xiaomi Redmi 3S е “убиец” във всички неща, създаден по списък на искания и желания.

Сервиз на Xiaomi Redmi 3s

Външен вид: На пръв поглед, машината за всеки фен на Xiaomi продуктите е лесно разпознаваем, все пак е  представител на Redmi серията. На лицевата страна са разликите от второ поколение. По периметъра на защитното стъкло има тънка проектирана конструкция от хромирана пластмаса, а на върха на отвора се вижда слушалката. Той е в непосредствена близост до блок светлината / сензора за близост и предната камера. По-долу – три сензорни бутона, без осветление. Корпуса е перфектно премерен във всяко едно отношение. В долния край са главния микрофон и микро-USB порта, а на върха жака 3,5 мм за слушалки, има опция за намаляване на шума на микрофона, както и инфрачервения порт за контрол на домакински уреди.

Ремонт на Xiaomi Redmi 3s

От дясната страна са бутоните за контрол на звука и бутона за захранване. Има отлични ергономичност.  От лявата страна – пластмасова поставка под микро SIM картата и нано-SIM, втория слот, вместо “Sim”, можете да поставите картата с памет microSDXC. Всички “забавно” е на гърба. Високоговорител с LED флаш камера.  Скенер за пръстови отпечатъци изчислява показалеца на собственика. За да отключите, трябва само да докоснете скенера, което е много удобно.

Ергономичност:

Едно от основните предимства в Redmi 3S стана изключително компактия корпус и сравнително ниското тегло (144 грама), което го прави лесен за използване с една ръка и се носи в джоба с различни дрехи.

 

Продукт известен още и като Xiaomi Redmi 3s, XIAOMI REDMI 3S, xiaomi redmi 3s, Redmi3s

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 3s, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi redmi 3s

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.