Сервиз на Xiaomi Redmi 3S Prime - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Xiaomi Redmi 3S Prime

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Redmi 3S Prime

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • подмяна на камера на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • подмяна на батерия на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • премахване на защитен код на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • смяна на ROM на Xiaomi Redmi 3S Prime
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi 3S Prime – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 3S Prime – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi 3S Prime

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Redmi 3S Prime

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 3S Prime

Описание

Дизайн
Xiaomi демонстрира своето дизайнерско умение отново и отново. С Redmi 3S, обаче, компанията играе на сигурно. За най-новия си телефон Xiaomi е запазил дизайна на Redmi Note 3. Подобно на разширения контур за Mi Max. Съществуващият дизайн е добър именно поради този факт компанията решава да се довери отново на същата визия.

Най-доброто за Redmi 3S Prime е че наистина e удобно устроство. Той може да се управлява с една ръка и да се побира в джоба без проблем. Redmi 3S Prime има елегантно метално тяло, с изключение на пластмасовите ленти в горния и долния край. Може да се каже, че е рицар в метална броня, но с пластмасови ъгли. От линия Redmi 2, Xiaomi направи блестяща серия. Както бе споменато по-рано, фронтът е идентичен с Redmi Note 3. Под екрана получавате три капацитивни бутона в стандартното оформление на Android.

Има сензор за пръстови отпечатъци. Камерата е свързана с LED светкавица и е поставена в горния ъгъл. При 8,5 мм слушалка не е толкова тънка, колкото днешните смартфони. Има една добра причина за това, макар че, този малък телефон има 4100 mAh батерия.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Дисплей
Когато създават смартфон с входно ниво, екранът е първото нещо, което получава бюджет за захващане. Въпреки това, Redmi 3S Prime е изключение. Xiaomi използва разностранно панела IPS (в панел за превключване), който предлага богати цветове и широк ъгъл на гледане. 5-инчовият екран има HD разделителна способност, която предлага плътност на пикселите от 294 ppi.

Xiaomi ви позволява да избирате между стандартни, топли и студени тонове. Освен това има “режим на четене”, който елиминира синята светлина, за да намали напрежението на очите при четене при слабо осветление. Екранът е доста светъл. Въпреки това, поради своята отразяваща същност, екранът не се чете лесно под пряка слънчева светлина. Липсва технология за излагане на слънчева светлина, намираща се и в Note 3. За тези, които не знаят, тази функция динамично регулира контраста за по-добра четливост на екрана при високо осветление. Според компанията, Redmi 3S Prime идва с устойчиво на надраскване стъкло. Определено не е направено от Corning или Asahi. 

Сервиз на Xiaomi Redmi 3S Prime

Потребителски опит
Телефонът работи с MIUI 7 на върха на Android 6.0.1 Marshmallow. Вместо да изглежда като Android, персонализирането на Xiaomi изглежда силно вдъхновено от iOS на Apple. Той няма меню, така че всичките ви приложения трябва да се намират на началния екран. Можете да използвате папки, за да ги подредите.
 
Той има много iPhone преходни ефекти и анимации. За щастие чипсетът Qualcomm’s Snapdragon 430 octa-core и 3 GB RAM поддържат гладките неща. Разбира се, приложенията се сблъскват от време на време, но това е съвсем нормално за телефони с Android. Xiaomi тонизира тематичните цветове. Палитрата е направена предимно от светли пастели. Типографията на Xiaomi е доста елегантна. Освен това, за тези, които имат свободно време, има много теми, на които да се експериментира. Телефонът идва с приложението за сигурност на Xiaomi, което ви позволява да сканирате за вируси, да изтривате нежелани файлове, да следите данни, да блокирате досадни контакти и дори да управлявате разрешенията за приложения. След това, тези App Lock функция, която прави това, ви показва резултата на екрана. По същия начин можете да поставите галерията с парола. Можете да използвате тази функция и с пръстови отпечатъци. Говорейки за това, сензорът за пръстови отпечатъци работи доста бързо.
 
Макар че това са някои хубави допълнения към софтуера, компанията пусна функцията Google Now on tap, която се предлага с актуализацията на Android Marshmallow.  От ярката страна, приложенията се зареждат по-бързо на Redmi 3S Prime в сравнение с предишните Redmi телефони.
 
Добре е да видите Redmi 3S Prime да дойде с IR бластер. С помощта на бордовото приложение Mi Remote можете да контролирате телевизора, музикалната система и AC. 

Ремонт на Xiaomi Redmi 3S Prime

Производителност
Чипсетът Snapdragon 430 може да не изглежда обещаващ, но идва с актуализирания графичен процесор Adreno 505. Това прави голяма разлика по отношение на игрите. Ресурсно-тежките игри като Asphalt 8 и Dead Effect 2 се изпълняват с почти никакви проблеми. Redmi 3S Prime се представя по-добре в това отношение, от който и да е друг подобен телефон. С бордовото хранилище с капацитет от 32 GB можете да инсталирате много приложения, преди да се появи проблем с хранилището.
 
Слушалката може да възпроизвежда видеоклипове с Full HD от популярни формати. Ако откриете формат, който не се поддържа, MXPlayer ще ви помогне. Когато се сдвоява с прилични слушалки, които струват под Rs 1000, Redmi 3S Prime осигурява добър звук. Същото не може да се каже за високоговорителя, който се заглушава поради поставянето му.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 3S Prime, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Redmi 3S Prime

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service