Сервиз на Xiaomi Redmi 3 Pro

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Redmi 3 Pro 

xiaomi-redmi-3-pro

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi 3 Pro
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Redmi 3 Pro
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Redmi 3 Pro
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 3 Pro
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Redmi 3 Pro
  • Смяна на камера на Xiaomi Redmi 3 Pro
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi 3 Pro
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Redmi 3 Pro

Разкодиране на Xiaomi Redmi 3 Pro- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 3 Pro- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Redmi 3 Pro

 

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 3 Pro

xiaomi-redmi-3-pro 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 3 Pro

 

Описание

Малко хора са изненадани от скоростта, с която Xiaomi и Meizu актуализират своите смартфони. С всяки нов модел  единичната цена се понижава, а номиналните характеристики стават по-добри. Само преди няколко седмици, ние публикувахе redmi 3, днес представяме преглед на Xiaomi Redmi 3 Pro, който е различен по присъствие на входно ниво със скенер за пръстови отпечатъци на увеличен обем на операциите и на вградената памет.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Оборудване на опаковката.
Всички продукти от тази година, на Xiaomi са опаковани в картонена кутия. Смартфонът е оборудван с кабел за синхронизация, захранващ адаптер, ръководство и кламер за отваряне на слота за SIM картата.

Външен вид и ергономичност.

Изглежда Xiaomi Redmi 3 Pro е отличен избор, конструкцията в сравнение с конвенционалния redmi 3 остава почти непроменена. Две разлики: първо се изваждат още цветови варианти на модела вероятно поради непопулярността на последния; на второ място на задната страна има скенер за пръстови отпечатъци. Обхвата на цялата предна повърхност е от закалено стъкло с високо качество, олеофобична рамка на покритие. Две пробки в горната и долната част на предния панел.

Сервиз на Xiaomi Redmi 3 Pro

Корпус: устройството е сглобено леко и здраво, нищо не скърца или да е в лошо състояние. Размерите и теглото са стандартни за смартфона, в ръката е удобен, контролните елементи са подредени за улеснение на потребителя. Скоростта и точността на работа на скенера в Redmi Pro 3 не се различава от по-старите модели.

Екран: Дисплеят е с матрица с HD-резолюция и диагонал от 5 инча, със закалено стъкло. Благодареня на яркостта и антирефлексния филтър можете спокойно да използвате смартфона навън в слънчево време.

Ремонт на Xiaomi Redmi 3 Pro

Сензорният екран разпознава до 10 едновременни докосвания, но не работи, когато сте с ръкавици. Налице е адекватна оперативна корекция, автоматична подсветка. Хардуерна платформа и производителност:
Xiaomi е използвал и двата модела Snapdragon 600 серия. Qualcomm Snapdragon 616 едночипова система включва осем ядра Cortex-A53 и Adreno 405. RAM 3 GB, а постоянната памет e MMC4.5 32 GB (25.1 GB на разположение на потребителя), той може да се разшири за сметка на карта с памет с обем до 128 GB.

Продукт известен още и като Xiaomi Redmi 3 Pro, XIAOMI REDMI 3 PRO, xiaomi redmi 3 pro, redmi 3 pro

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 3 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi redmi 3 pro

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.