Сервиз на Xiaomi Mi Note Pro - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Xiaomi Mi Note Pro

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Xiaomi Mi Note Pro

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi Note Pro
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Mi Note Pro
 • подмяна на камера на Xiaomi Mi Note Pro
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Mi Note Pro
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Mi Note Pro
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Mi Note Pro
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Mi Note Pro
 • подмяна на батерия на Xiaomi Mi Note Pro
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Mi Note Pro
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Mi Note Pro
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Mi Note Pro
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Mi Note Pro
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi Note Pro
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi Note Pro
 • премахване на защитен код на Xiaomi Mi Note Pro
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Mi Note Pro
 • смяна на ROM на Xiaomi Mi Note Pro
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi Note Pro  – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Note Pro – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi Note Pro

 

Производител: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi Note Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Note Pro

Описание

Смартфонът Xiaomi Mi Note Pro стартира през януари 2015 г. Телефонът идва с 5,7-инчов сензорен дисплей с разделителна способност от 1440 пиксела до 2560 пиксела при PPI от 515 пиксела на инч. Xiaomi Mi Note Pro е задвижван от 1.5GHz процесор с октаново ядро ​​и идва с 4GB RAM. Телефонът пакетира 64GB вътрешно хранилище, което не може да бъде разширено. Що се отнася до камерите, Xiaomi Mi Note Pro е снабден с 13-мегапикселова основна камера отзад и 4-мегапикселова предна. Xiaomi Mi Note Pro работи с Android 5.0 и се захранва от 3090mAh несменяема батерия. Xiaomi Mi Note Pro е смартфон с двойна SIM (GSM и GSM), който приема Micro-SIM. Опциите за свързване включват Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, 3G и 4G. Сензорите на телефона включват компас / магнитометър, сензор за близост, акселерометър, сензор за околна светлина и гироскоп.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Считан за един от най-добрите водещи смартфони на пазара по това време, в сравнение с мощностите на Samsung Galaxy S6 и Apple iPhone, Xiaomi Mi Note Pro изненада почти всеки с пазарната си цена, която е толкова близка на цена, докато е на с други висококачествени конкуренти. Над 5 години в индустрията, Xiaomi е подготвила своите стратегии за надеждна продажба, за да компенсира забавянето им в смартфоните. С продукти, които са шокиращо достъпни, но носят висококачествени характеристики и висококачествена естетика, компанията е една от най-ценните нововъведения в Китай.

Предшественикът на Xiaomi Mi Note Pro е с толкова много мощ, че се смята за истинско предизвикателство за Samsung Galaxy Note 4 и Apple iPhone 6 Plus. Сега, с ъпгрейд, който идва заедно с флагманското име на “Pro”, не оставя нищо въображение от това, което Xiaomi Mi Note Pro може да направи. Със съчетание от хардуер от настоящото поколение, включващ процесор Qualcomm Snapdragon 810 и остър 2K дисплей, вие също ще бъдете приятно изненадани с възможностите на LTE с двойна SIM карта, 64GB вътрешно съхранение и 4GB RAM мощност. Включете и 13-мегапикселовата камера с оптично стабилизиране на изображението и ще получите достоен конкурент на iPhone 6. Сега, какво ще кажете за естетиката? Xiaomi Mi Note Pro се отличава с изискан дизайн от стъкло и алуминий, който излъчва както стил, така и класа. Заедно със златния акцентиран метален обков, фините криви около гърба и елегантно поставените бутони за сила на звука и захранването, Xiaomi Mi Note Pro е сравнително зрелищен за очите.

Сервиз на Xiaomi Mi Note Pro

ъжно е, че Xiaomi Mi Note Pro не е напълно достъпен извън Азия. Докато Xiaomi избира и оптимизира продажбите си на смартфони в районите в Азия, ако сте готови да си представите смартфон, който може да е отгоре на производителността и дизайна на електрически заводи като Samsung и Apple, този телефон е подходящ за вас. С достъпна цена, прилепнала към мобилен корпус, който излъчва усещане за стил и класа, както и високопроизводителните характеристики под капака, Xiaomi Mi Note Pro е водещ смартфон, който най-вероятно ще бъде предпочитан за тези, които не искат да скочат на стандартните маркови смартфони.

Ремонт на Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note Pro е превъзходна версия на Mi Note, с 5.7-инчов Quad HD дисплей, Snapdragon 810 2GHz процесор, 4GB RAM, LTE свързаност, 13-мегапикселова камера Sony с OIS и двуцветна LED светкавица, и 4 MP UltraPixel камера отпред за най-добрите самостоятелни фотоси.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Note Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi Note Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service