Сервиз на Xiaomi Mi Mix - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Xiaomi Mi Mix

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

xiaomi-mi-mix-black

Сервиз на Xiaomi Mi Mix

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Xiaomi Mi Mix
 • смяна на странична рамка на Xiaomi Mi Mix
 • подмяна на камера на Xiaomi Mi Mix
 • подмяна на микрофон на Xiaomi Mi Mix
 • подмяна на слушалка на Xiaomi Mi Mix
 • подмяна на USB конектор на Xiaomi Mi Mix
 • подмяна на високоговорител на Xiaomi Mi Mix
 • подмяна на батерия на Xiaomi Mi Mix
 • подмяна на аудио жак на Xiaomi Mi Mix
 • ремонт по основната платка на Xiaomi Mi Mix
 • почистване и сушене след намокряне на Xiaomi Mi Mix
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуера на Xiaomi Mi Mix
 • отключване на Mi акаунт на Xiaomi Mi Mix
 • отключване на Google акаунт на Xiaomi Mi Mix
 • премахване на защитен код на Xiaomi Mi Mix
 • прехвърляне на информация на Xiaomi Mi Mix
 • смяна на ROM на Xiaomi Mi Mix
 • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Mi Mix – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Mix – ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi Mix

 

 

Производител: Xiaomi
Модел: Mi Mix

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Mix

Описание

За първи път на 25 октомври на презентация на Xiaomi бе показана новата концепция – смартфона Mi MIX. Устройството е нещо наистина ново за пълната гама от смарт производство на телефони. Това се дължи на почти пълната липса на рамката, като големите размери на екрана позволяват на тялото да остане компактно, подходящ за използване дори и с една ръка. С показването на Mi Mix, Xiaomi изненада не само с външен вид, но също така и с характеристики. Така например, за първи път в историята на компанията, устройство е направено изцяло от керамика. Друга отличителна черта – лимитирана серия. През месец, компанията прави не повече от 10 000 уникални бройки на устройството.

Сервиз на Xiaomi във Варна

Дисплей с диагонал 6.4 инча спечели 91,3% площ на предния панел. Тази цифра е абсолютен световен рекорд. Xiaomi се превърна в първата компания в света, която е постигнала такъв резултат и оказа влияние върху всички производители на смартфони. Рзмерите на корпуса са близки до размера на устройството, като 5,5 инчовите екрани. Ръбовете на дисплея са леко заоблени и това дава възможност да се направи рамката дори по-малка. Резолюцията на дисплея е 2040 х 1080 пиксела, при което плътността на пикселите е около 362 точки на инч. Тази цифра е впечатляваща, прави изображението възможно най-комфортно за очите на потребителя, като отделните пиксели остават невидими. Контраста 1300: 1 ви позволява да използвате устройството, дори и на ярка слънчева светлна, без да се губи качеството на изображението. Цветове на дисплея са близки до естествените. Представете богато и приятно за окото изображение, което създава наистина комфорт. Въпреки необичайната пропорцията (17: 9 вместо обичайните 16: 9), софтуерни проблеми не възникват.

Ако миналата година водеща е била керамиката за рамката, то сега инженерите са отишли още по-далеч, като тялото е изцяло от циркониева керамика. Материалът, използван не пречи на преминаването на комуникационния сигнал, като по този начин се елиминира необходимостта за генериране на различни вложки на антени на външната повърхност. Външно, смартфонът изглежда толкова монолитно. Твърдостта на керамиката е 8,5 по скалата на Моос, да се надраска тялото ще бъде изключително проблематично.

Сервиз на Mi Mix

Благодарение на изключително тясната рамка около дисплея в Xiaomi са отстранени познатите до сега видове високоговорители и сензори. Те са заменени с напълно нова технология, практически не се използвани по-рано в смартфон производството. Няма слушалка, а звукът се предава чрез вибрация на екрана директно към ухо. Инфрачервения сензор за близост е заменен със свръхзвуковия аналог, който е по-надежден за използване и много по-компактен. Предната камера е преместена под екрана и размера на неговия модул е наполовина. В долната част традиционно се намира високоговорителя и микрофона. Говорителят е с много добро качеството на звука и микрофона на говорещия осигурява отлична чуваемост. Основната камера, скенера за пръстови отпечатъци и двойната светодиодна светкавица, се намира в горната половина на лъскавия заден панел. Този път Xiaomi не използва логото на компанията Mi.

Ремонт на Mi Mix

Устройството е оборудвано с процесор Qualcomm Snapdragon 821 с тактова честота 2,35 GHz. В зависимост от версията на устройството се различават размерът на вътрешна памет и оперативния обхват. Достъпни са 2 версии: бюджетната има 4 GB RAM и 128 GB вътрешна памет, премия версията има – 4 и 256 GB, съответно. RAM LPDDR4 провежда по стандартни, добре познатата висока скорост пренос на данни. Друга разлика между по-старата версия е скенера за пръстови отпечатъци. За любителите на музиката се поддържа 192 кХц / 24-битов, използва Hi-Fi аудио чип Qualcomm AQSTIC. MIUI 8 допълва операционната система Андроид 6.0 Marshmallow. Има литиево-полимерна батерия 4400 mah с поддръжка за бързо зареждане чрез технология Quick Charge 3.0. Размерите са 158.8 х 81.9 х 7.9 mm, а теглото – 209 грама.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Mix, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Xiaomi Mi Mix

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.