Сервиз на Xiaomi Mi 4s

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Xiaomi Mi 4s

xiaomi-mi-4s

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi 4s
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Mi 4s
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Mi 4s
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Mi 4s
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Mi 4s
  • Смяна на камера на Xiaomi Mi 4s
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi 4s
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Mi 4s

Разкодиране на Xiaomi Mi 4s- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi 4s- ЦЕНА 15лв.

Xiaomi Mi 4s

 

Производител: Xiaomi
Модел: Mi 4s

xiaomi-mi-4s 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi 4s

 

Описание

Xiaomi Mi4S лек и стилен флагман. Конфигурация: На “борда” на Xiaomi mi4s има мощен 6-ядрен процесор Snapdragon 808. Процесорът има 64-битова архитектура, която осигурява висока производителност на устройството. Той добавя 3GB оперативна памет и 64GB вградена. Тъй като графичния модул е инсталиран с Adreno 418, смартфона  има подкрепата на 2 SIM карти, вместо единия слот за SIM картата можете да заместите с карта с памет. Налице е подкрепа от 4G+ мрежа. От безжични модули присъства двубандов Wi-Fi 802.11a / б / г / N / AC, GPS, Glonass, Beidou. На гърба на модела се разполага четец на пръстови отпечатъци. С него ще можете да отключите своя смартфон, за да отговарите на повиквания и за защита на достъпа до файловете и приложенията ви. 

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Екрана на Xiaomi MI 4s е с диагонал 5 инча, резолюция FullHD (1920×1280 пиксела). Има възможност за автоматично регулиране на яркостта в зависимост от светлината. Камерата е с резолюция 13 мегапиксела и ултра-бърз автофокус. Камерата има двойна светодиодна светкавица. Вградената технология Dynamic Range Optimizer подобрява качеството на изображенията. Вградена батерия с капацитет от 3260mAh и оборудвана с технология за бързо Quick Charge 2.0 зареждане. Безжични възможности.

Сервиз на Xiaomi Mi 4s

Mi 4s е претърпял сериозна промяна във външния си вид. Основното тяло сега е с алуминиева рамка, която е покрита от двете страни със стъкло с  олеофобично покритие. Информация за произхода на стъклото не може да се намери на официалния сайт. Местоположение на функционалните елементи не се е променило, с изключение на втория микрофон, който е преместен на горната повърхност. Слотовете за картите не е комбиниран nanoSIM / Micro SD.

Ремонт на Xiaomi Mi 4s

Възползвайте се от ежедневните задачи на скорост със смартфона и то без абсолютно никакви оплаквания. 3 GB памет е на разположение на потребителя около 1800 MB след зареждане на смартфона и варианта за смартфона- употреба на памет от 64 GB (достъпно ~ 54 GB) позволява да се даде предимство на втората SIM-картата, карта с памет вместо настройка, за да се увеличи дисковото пространство.


Въпреки малко по-големия капацитет на батерията, който не се е променил, като зареждането от 0 до 100 процента е за един час и четиридесет минути. С игри живота на смартфона е  с продължителност от 3 часа, екранна дейност или за 4 часа при нормална активна работа.

Продукт известен още и като Xiaomi Mi 4s, XIAOMI MI 4S, xiaomi mi 4s, Mi 4s

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi 4s, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi mi 4s

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.